Şimdi Ara

5800 cihaz sorunlarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

- Müzik dinlerken cızırtı yapması dinlediğiniz şarkıdan kaynaklanıyor.Eğer şarkını sesi yüksekse bir de teleofnun hoparlör ssi çok yüksek olduğu için bu ikisi cızırtıya neden olmuş olabilir.Bu bir sorun değil.

- Videoları izlerken ileri geri sarıldığında karelenme olması normaldir.Telefon bu bilgisayar değil.İşlemci gücü yetmiyor ve hafif karelenmeler oluyor.Bu normal.Neden bu kadar abarttınız bunu hiç anlamış değilim.

- Video izlerken tabiki ısınacak.Ne bekliyordunuz.Buz gibi olmasını mı.Dev dokunmatik bir ekranda film izliyorsunuz siz.Tabiki ısınacak.

- Şarjın çabuk bitiyor derken ne yani?Sakın bana 1 günde bitiyor deme.Dokunmatik ekranlı telefonların ortalama pil dayanma süresi zaten 1-1.5 gündür.Ki film izlersen şarjın o gün içinde biter.

Saçma sapan sorun bile olmayan şeylerden dolayı telefonunuzu gereksiz yere servise yollamışsınız.Ve sonucunda telefonunuzu bozup vermişler.Şimdi de telefondan memnun değilim diyorsunuz.

Biraz mantık istiyorum sizden sadece.

tamam hersey iyi guzel ama su cumleye kafam takildi benim:

telefonunuzu gereksiz yere servise yollamışsınız.Ve sonucunda telefonunuzu bozup vermişler

bu ne ya? şaka mi? nokianin bukadar dandik bir telefonu ve servis hizmeti olabilecegini hic dusunmemistim. aslinda bende bu telefonu almayi dusunuyordum, dh'de biraz inceleyeyim dedim. iyiki incelemisim konulari. yoksa parami cope atacaktim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

hep aynı kadro, iş başında....sorunu olanlara tahammülleri yok...
    ve normal hitap da yok malesef, vurma kırma dertleri...

bu arkadaşlar 800 liraya almışlar herhalde ilk çıktığında pişman olunca da böyle sağa sola saldırıyorlar

Telefonu ilk çıktığında 800 liraya almadım.Hiç te pişman değilim.Aksine bir hobim oldu yazılım yapmayı öğrendim bu telefon sayesinde.Bence dediğin kişi sensin.

Eee kişi kendisini dışa vururmuş değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 8 Kasım 2010; 7:09:59 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.