Şimdi Ara

5800 bişiyler kurmak istiyorum çok dert açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkeze iyi geceler konu açtım k.bakmayın herkez faydasınıda görmüş olur

bundan önce 6600 ve N70 kullandım her türlü program tema oyun vs. her haltı yüklüyordum gık demiyordu yaklaşık 1 yıldır 5800 kullanıyorum fakat dosya imzalama bilmem ne fln olduğu için hiç uğraşmadım ama 1 ay önce optadan gerekli şeyleri indirdim kendim unsigned dosyaları imzalayip güzel güzel kurdum ama telefon sapıttı nasıl diyim size telefonla konusurken ekranı kitleniyor sonra biriyle konusuyorum yine telefonu kapatıyor karsı taraf dıt dıt dıt sesi hiç bitmiyor öyle saatlerce dıt dıt dıt diyor neyse format atıyorum eyw yine taş gibi oluyor canım sıkılıyor adam gibi anti virüs kuruyorum sonra 1 2 oyun program kuruyorum gene mal oluyor telefon hakkaten mal oluyor saate bakcam bi cıkarıyorum telefon kapanmış neyse bunların hepsi formatlanıp hiç bişiy kurmayınca olmuyor beyler siz 5800ı stokmu kullanıyorsunuz yoksa bişiyler kuruyormusunz

k.bakmayın anlatım bozuklugu var biraz

versiyonu v50 ayrıca temaları tel hafızasına kursam bile çok yavaş oluyor cok tema denedim hep aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 9 Haziran 2010; 3:45:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc kurmak zor mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.