Şimdi Ara

58 lv mageye 2 gb ile ne alınır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buraya ilk defa konu açıyorum bir arkadaşın 58 lv çarını ben aldımda ona gb alacaz çar grakonda yarı intçi yarı mp acaba start point fln mı sıfırlatsam ne yapsam tavsiye önerileriniz sağlam bir çar yapmak istiyorum arkadaşlar acil yardımlarınız bekliyorum herkese iyi forumlar iyi günler

• logosda olsaydı +7 elixir ve chitin setin garantiydi:D
  • sa knk simdi ilk once charı inte cewir (160 int gerisi mp) sonra full crimson +7 fakat kafalıgı dd bulmaya calıs ayrıca eline int olursan elixir+7 alırsın we de geriye kalan parayla silwer ring lycaon pendant lupus pendant lobo pendant vb.item duzersin kolay gelsin ...
  • bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmac15

sa knk simdi ilk once charı inte cewir (160 int gerisi mp) sonra full crimson +7 fakat kafalıgı dd bulmaya calıs ayrıca eline int olursan elixir+7 alırsın we de geriye kalan parayla silwer ring lycaon pendant lupus pendant lobo pendant vb.item duzersin kolay gelsin ...

evet katılıyorum biraz zorlarsan sabrında varsa alırsın bence...
  • yani intçimi olayım arkadaşlar

yorumlarınız için ve yardımlarınız için saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmac15

sa knk simdi ilk once charı inte cewir (160 int gerisi mp) sonra full crimson +7 fakat kafalıgı dd bulmaya calıs ayrıca eline int olursan elixir+7 alırsın we de geriye kalan parayla silwer ring lycaon pendant lupus pendant lobo pendant vb.item duzersin kolay gelsin ...

aynen katılıyorum arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah kardeşim saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.