Şimdi Ara

58,90'ı kabul ettim. kötü mü yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spormax + lig tv + ulusal kanal + belgesel kanallar + çocuk kanalları + 6 ay Hd + 1 ay moviemax = 58.90..

temmuz için 27,90 sonrasında 58,90.. bir yıl taahhüt..

kabul ettim.. cin con bu sene biraz toparlayacak herhal..

yarın işyerinde herkes maç konuşurken sadece dinleyen olmak istemiyorum...

bir de şöye bir durum vardı.. daha 7 aylık 37,80 taahütüm vardı.. seyretmediğim aile paketi.. bu bakımdan hem o taahhütün bozulması açısından hem de sadece 20 tl farkla lig tv seyredecek olmam açısından iyi olabilir mi ? gerçi 6 aydan sonra hd ye para isteyeceklerdir ama..

olan olmuş ama burada birileri yok yok iyi yapmışssın deyince iyi oluyor sanki.. bakalım ilk kim yazacak.

• hayırlı olsun hocam.
    yeni üye olacaklarada o aynı paket 58.90 ancak , hd yıl sonuna kadar ücretsiz değil.
    aile paketine 37.80 veriyormuşsun zaten , 20 ye spormax+lig tv var. en azından aile paketini düşünürsen uygun bence
    zaten bu sen elig'de bjk,fb,gs fena kadroları yok , herşey ligtv'nin istediği gibi gidiyor , şampiyon lig tv olur
  • 4 yıla yakın üyeyim eko spor paket e 71.99 tl veriyorum bu sene başından beri önceden 60 tl idi aylık üyelik e geçirmişler önceden 6 aylık kampanya ile 60 tl ye çekmişlerdi

şimdi lig bitti hiç + kanal yok evde teledünya hd var 10 tl 100 lerce kanal var ve hd ben 4 yıllık sd 8 10 tane ulusal kanalın olduğu hiç bir artısı olmayan ve lig tv lig bittiği için 71.99 tl veriyorum o kadar aramama rağmen eski uye olduğum için

bana 80 tl kurulum ücreti+ aylık 110 tl ile hd uydu alıcı getirecekleri söylediler

yeni üyelere 10 tl farkla hd alıcı veren ve bedava bağlantı kuran digitürk eski üyelere çok güzel katakulli yapıyor ama müşteri kaybediyor bu şekilde

lig tv var artısı o da sezon bittikten sonra 2 aydır kapatmaya uğraşıyorum aman hiç bulaşmayın bu üçkağıtçılara

• verilen kampanya şu anki satış fiyatının aynısı bence çok karlı hd yayın yeni üyeliklerde de yıl sonuna kadar hediye bu arada 3 aylık %50 indirim de gayet cazip.değerlendirmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler
  • 1 yıl taahhüt fena değil 2. 6 ay hd için de ödeyince 64 tl olur yada 66.5
  • teşekkürler arkadaşlar...

ben de öyle düşünmüştüm.. seyretmediğim aile paketine 38 tl veriyordum ve iptal istesem bir sürü sıkıntı.. ayrıca geçen seneki faciadan sonra bu yıl belki birşeyler olur bizim takımdan..

ayrıca premier tv de varmış.. sanırım ingiltere maçları canlı veriliyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.