Şimdi Ara

58,9 TL Ugreen 18W Qualcomm QC 3.0 Hızlı Şarj Cihazı/ 19,9 TL Ugreen 2m Type-C Kablo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
4.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah hocam sonucta kul yapısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

Xiaomi mi 5 kullanıyorum 2017 de aldım, hep qc 3.0 lı şarj aletleri ile hızlı şarj ettim. 3 5 - 4. senede pil hala 1 günü çıkartıyor. Dikkat ettiğim şey telefon şarjda iken kullanmamak ve uzun sure takılı bırakmamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

Gece boyunca şarjda takılı ise düşük amper ile şarj olması daha sağlıklı olur.

• dewre D kullanıcısına yanıt
    aynen bende öyle düşünüyorum ancak yeni nesil şarj algoritma ları çok farklı biliyorsunuz.Benim lg de v20 hızlı şarj destekliyordu ben eski normal şarj v10 nun kini kullandım %20 de kapanmaya başladı ve bozuldu.Garanti bitmeye yakın gönderdim yine batarya değişti aynı şarjla kullandım yine bozuldu.Acaba diyorum üretici neyle verdiyse onla kullanmak lazım .Gerçi benim redmi notr 6 pro yuda Venüs 5580 in 1.2a ile şarj ettim 2 sene olacak birşey olmadı .

• Şarj aletini aldım, aslında çift girişli arıyordum ama bunu almak nasip oldu. Öneri için teşekkürler. Ürün gayet kaliteli hissettiriyor kendini. Daha önce anker marka qc 3.0 kullaniyordum, çok memnundum ama gece üstüne basıp kırdım 😁, şarj kablosu içine girmişti kablo + şarj aleti pert olmuştu. Ugreen ankerden farkı yok gibi, bir tane de baseus catklf-pv3 diye bir kablo aldım güzel ikili oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weird_is_fun -- 21 Kasım 2020; 13:2:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

eşime de yeni telefon aldım.Kutudan hızlı şatj çıktı sizce bu hızlı şarjlar bataryayı öldürüyor mu?Yoksa eski telefonun 1.2 a şarj aletini mi kullansak?Zaten gece yatarken takıyoruz.

Gece şarja takmanızı tavsiye etmiyorum. Üreticinin şarj cihazını kullanabilirsiniz. Ben ayrıca şarj yüzde 100 olunca uyarı veren bir uygulama kullanıyorum.

Hızlı şarj bataryayı öldürseydi yaklaşık 2.5 senedir şarj ettiğim telefonun bataryası ölmüş olurdu. Halen 1 günü çıkartacak kadar iyi. Ama şarjda uzun süre bırakmam, gece asla şarja koymam ve şarjda kullanmam. Yüzde 20'nin altına inince şarj ederim yüzde 100'e kadar. Zaten yüzde 100 olması demek tamamen şarj olduğu anlamına gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 21 Kasım 2020; 18:16:44 >
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    ilginizi ve tavsiyenize teşekkürler.

Yeni nesil cihazlar zaten %100 olduktan sonra belirli periyotlarla şarj ediyor diye biliyorum.Mesala sabah şarjdan aldıktan sonra cihaz %100 olmuyor genelde %97 %96 olarak alıyorum.Buda %100 olduktan sonra şarjı kestiğini gösteriyor %4 lük kayıpta 8 saatlik bekleme modunda ki kayıba denk geliyor.

Hızlı şarjın bataryayı olumsuz etkilediğini çok duydum ama zaten %50 ye kadar genelde hızlı şarj oluyor cihazlar.Uzun vadede ne kadar zararlı ,yavaş akımla şarj faydalımı bunu halen kesin öğrenebilmiş değilim😂

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

ilginizi ve tavsiyenize teşekkürler.

Yeni nesil cihazlar zaten %100 olduktan sonra belirli periyotlarla şarj ediyor diye biliyorum.Mesala sabah şarjdan aldıktan sonra cihaz %100 olmuyor genelde %97 %96 olarak alıyorum.Buda %100 olduktan sonra şarjı kestiğini gösteriyor %4 lük kayıpta 8 saatlik bekleme modunda ki kayıba denk geliyor.

Hızlı şarjın bataryayı olumsuz etkilediğini çok duydum ama zaten %50 ye kadar genelde hızlı şarj oluyor cihazlar.Uzun vadede ne kadar zararlı ,yavaş akımla şarj faydalımı bunu halen kesin öğrenebilmiş değilim😂

Rica ederim. Dediğiniz gibi yeni nesil cihazlarda yüzde 100 olunca şarjı kesiyorsa o zaman sorun olmaz haklısınız.

Hocam adamlar 30 dk da şarj eden cihazlar çıkartıyorlar :) Yani ben hızlı şarjın o kadar kayda değer bir zararı olacağını düşünmüyorum.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    katılıyorum eşimin eski v20 nin de hızlı şarj desteği vardı ısınıyor diye 1.2a ile şarj ediyorduk ama 2 defa pil bozuldu.%20 lerde kapanıyor şimdi note 9 aldığıma Satıcam satabilirsem.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.