https://www.amazon.com.tr/dp/B08GMCBZ3P/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_xoQSFbXM7NBDK?_encoding=UTF8&psc=1 Hocam ben bu şarj adaptörünü 77,41tl'ye almıştım. Hızlı şarjı destekliyor, orijinal adaptörümü çevirici ile kullanıyordum onunla aynı sürelerde şarj ediyor ve şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Şuanda stok yok fakat diğer markalara da bakabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
58,9 TL Ugreen 18W Qualcomm QC 3.0 Hızlı Şarj Cihazı/ 19,9 TL Ugreen 2m Type-C Kablo (2. sayfa)

-
-
iphone 8 ve üzerine Pd destekliyor
ugreen 18watt pd typ c cıkıslı sarj aleti alabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam pd şarj cihazlarına bakayım. Watt yükseldikçe şarj süresi azalıyor dimi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonun desteklemesine bağlı
cihaz destekliyorsa 9-12v veriyor yani 9v verirse 2Amper, 12v ile sarj ederse max 1.5amper verir, sarj aleti için son derece yeterli değerler. çok fazla gerekmedikçe sarjı 5v 1 amper ile yapmakta fayda var
Beyler
Bu ugreen 18 watt olanı 65 lirayken bi arkadaşa aldırttım. qc3.0 destekleyen telefona takılmasına rağmen aşırı ısınma yaşadı.Aldığınızda mutlaka kontrol edin.
ugreenin plastik kabloları örgülüler göre daha kötü kaliteye sahip.
iphone 6-7 7 plus ( iphone 8 in altındaki her cihaz.) hızlı şarjı desteklemez. 5v1A maksimum gücüdür.
ttec hiç kullanmadım ama turkcell ürettirdği için kaliteliymiş. özellikle tws kulaklığını çok övüyorlar ama ben kullanmadım.
-
şarj aleti bende var tavsıye ederim.
-
Hocam Xr kullanıyorum ama tam olarak neyi destekliyor bilmiyorum. Elimde eski ipadimin 12w şarjı var genelde onu kullanıyorum. Bir zararı yoktur heralde bide bu şarj aleti varken başka almama gerek var mı sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 16 Kasım 2020; 19:53:42 >
“iphone 6-7 7 plus ( iphone 8 in altındaki her cihaz.) hızlı şarjı desteklemez. 5v1A maksimum gücüdür.”
bu kısım yanlış sadece Pd desteklemiyor yani 9v-12v ile sarj olmuyor. 5v 1.8 amper civarında sarj oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: BoorMan
“iphone 6-7 7 plus ( iphone 8 in altındaki her cihaz.) hızlı şarjı desteklemez. 5v1A maksimum gücüdür.”
bu kısım yanlış sadece Pd desteklemiyor yani 9v-12v ile sarj olmuyor. 5v 1.8 amper civarında sarj oluyorBu konuda emin misiniz? çünkü 5 watt ile şarj ediliyor diye biliyorum.
pd dediğiniz protokol değil mi bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 16 Kasım 2020; 19:57:55 > -
ediyor qc 3.0 2.0 da note 5 proyu aynı şarj ediyor ordan biliyorum
-
usb voltmetre ile ölçtüm cık kısa bir sürede olsa 1.8amperi görüyor
quote:
Orijinalden alıntı: BoorMan
usb voltmetre ile ölçtüm cık kısa bir sürede olsa 1.8amperi görüyorHocam bir de bu orijinal pd ya da qualcomm olduğunu nasıl anlarız. Bunun ölçümü ya da bir yolu var mıdır?
Artık her önüne gelen QC3.0 qualcomm demeye başladı.
-
-
Hocam teşekkür ederim, yalnız bu qc 3.0 değil. Fast charge diyor.
2 port 3 Amper şarj diyor
eşime de yeni telefon aldım.Kutudan hızlı şatj çıktı sizce bu hızlı şarjlar bataryayı öldürüyor mu?Yoksa eski telefonun 1.2 a şarj aletini mi kullansak?Zaten gece yatarken takıyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jervisHocam bir de bu orijinal pd ya da qualcomm olduğunu nasıl anlarız. Bunun ölçümü ya da bir yolu var mıdır?
Artık her önüne gelen QC3.0 qualcomm demeye başladı.
Alıntıları Gösterİlk mesajdaki Qualcomm'un listesini referans alabilirsiniz.
-
Bu ürünü geçen yıl 49.9 TL ye almıştım. Ürün kaliteliydi fakat 8. ayda hızlı şarj girişi bozuldu. Garanti kapsamında Spigen Türkiye'ye gönderdim. Para iadesi yaptılar. Zamanla bozuluyor mu yoksa bana mı denk geldi bilemiyorum.
-
Takriben 4 ay once 8adet micro usb 1.mt (9.90 lira ) 2adet 2mt micro usb beyaz ( 11.69lira)quote:
Orijinalden alıntı: harmalaa
Ugreen type c kablo almıştım bozuk çıktı bilginiz olsun
4 adet type-c 1mt (12 lira) ugreen aldim.
Eşe dosta verdim.cok memnunuz. Halen sorunsuz ilk aldigimiz gun gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam kablonun kalitesi güzel ama sıfır poşetini benim açtığım ürünün bozuk olması ayrı konu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X