Şimdi Ara

5770 ve Composite (tv out) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun şu: daha önce sistemde takılı olan hd4850nin svideo çıkışından şu (http://www.hisdigital.com/tr/product2-407.shtml) S-Video to Composite Adapteri kullanarak tüplü tvden görüntü alabiliyordum. kartımı değiştirdim 5770 aldım. bu kartta bildiğiniz gibi svideo çıkışı yok. 5770le dvi to vga dönüştürücünün üstüne vga to svideo kablosu ile bağlantı kurmayı denedim ama tvyi algılamadı ekran kartım. biraz araştırdım bu tür kablolar sinyal dönüştürmediği için genelde işe yaramıyormuş. sinyal dönüştürücüler çok pahalı. ben daha ucuz bir yol arıyorum tüplü tvmden görüntü almak için.

    şu şekilde bir çözüm olabilirmi acaba? nvidia ve ati kartları birlikte kullanılıyormuş. anakartımda çift pci-e giriş var. diğer girişe herhangibir nvidia kart takıp sadece svideo çıkışını kullanabilirmiyim. Physx olayı için butür çift kart kullanmı varmış ama ben 2. kartı sadece svideosundan tvye görüntü vermek için kullanmak istiyorum. Physxle falan işim yok. iki farklı kartı bu şekilde kullanabilirmiyim? kullanabiliyorsam farklı yazılımlara ihtiyacım varmı yoksa 2. nvidia kartın driveri kurmam yeterli olacakmı? eğer böyle bir olay olabiliyorsa bunun için ucuz bir nvidia kart alacağım. peşinen masrafagirmek istemiyorum. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. herkese iyi forumlar..

    svideodan görüntü almak için kullandığım aparat bu:
     5770 ve Composite (tv out) sorunu

     5770 ve Composite (tv out) sorunu







  • Amacın sadece TV den görüntü almak ise 5770 ekran kartını boşuna almışsın o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hapocod

    Amacın sadece TV den görüntü almak ise 5770 ekran kartını boşuna almışsın o zaman.

    sadece tvden görüntü almak için 5770 alınmaz elbette. daha önceki 4850de sadece tvden görüntü almak için değildi zaten. 4850de svideo olduğu için hem mönitörümü hem tvyi kullanabiliyordum sorunsuz. şimdi 5770le tvye görüntü aktaramıyorum. 5770in yanında bir nvidia kart kullanıp bu sorunu çözebilirmiyim diye sordum. sadece görüntü almak için 5770 aldığımı nerden çıkardınız.
  • anakartında 2. bir pcı-e slotu varsa. dediğin şey olabilir.
  • up up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.