Şimdi Ara

5720G yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makineyi bugün aldım ve donma sorunu yaşıyorum. 1 saat öncesine kadar iyiydi ama şimdi açamaz oldum sorun neden kaynaklanıyor olabilir.

• aynı sorun bendede var daha oınce bende sordum ama dogru durust bır cevap alamadım bende yuklu xp sp2 kurulmamaıs drıver yok aygıt yonetıcısınde hersey full. update de yaptım sankı makınede 256 mb ram var ... oysakı 2 gb ramlı makına... ustadlardan cevap beklıyorum
  • bende 5720g kullanıcısıyım, takip ediyorum forumu surekli
    boyle bir sorunu ilk defa duydum, bakalım kimden cevap gelicek.

ama xp ile gelmesi şaşırttı cihazın
  • daha ılgınc bırsey soyleleyım bu makınadan ıkı tane aldık ıkısındede boyle donma sorunu var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamuafi -- 5 Ocak 2008; 0:14:44 >
  • arkadaşlar mak,nada problem var diyorsunuz, neden servisine götürmüyorsunuz, o kadar para sayıyorsunuz, cihaz bozuksa süylesin servisine baksınlar, ya arızalı parçayı değiştirsinler yada cihazı. Problemli bir sekilde kullanmak ne kadar doğru. Hiç bir serviste siz bozmuşsunuz diyemez, makina ayıplıysa değiştirmek zorundalar. Daha da olmazsa tüketici haklarına başvurusunuz. Unutmayın verdiğiniz para az bir para değil.....
  • makineyi teknosadan aldım ve bir hafta önce değiştirdim.. bulunduğum ildeki teknosada olmayınca sipariş verildi. yeni gelen notebookda aynı makinenin 1.66 sı olunca bana idarelik olarak teşhir ürünlerinden verdiler 3 gün sonra şimdi kullandığım makine geldi. Board'ında bir arıza olduğunu söyledim. Makinede eğer takılma yapıyorsa sizde mutlaka değiştirin. 1900 ytl'niz boşa gitmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.