Şimdi Ara

5710G Isınıyor, XP yükleme yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlık biraz karışık oldu ama,şöyle açıklayayım, 5710G Aspire laptopum yaz sebebiyle olsagerek ciddi manada ısınma yapıyor, kapanma sorunu vs yok ama klavye kullanmak için ellerimi dayadığımda bir süre sonra sıcaklıktan ellerimiorada tutamaz oluyorum. Bu sebeple içini açıp fan temizlemesi yapacağım. Ancak parça temizliği yaparken bir yandanda vista'nın sistemimi kastığını düşünüyorum. sorum şu ki, vista yerine XP kursam ciddi bir performans değişikliği olur mu?

Bir de normal masaüstü bilgisayara format atar gibi XP kurulumunu yapabiliyor muyum? Yoksa laptoplarda farklı mı oluyor?
    Driver'ları once indireceğim bir cdye atacağım, ardından normal bilgisayara XP kurar gibi mi kuruluyor, yoksa başka şekilde mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

çok güzel bir performans elde etmiş olursun...
    hiç pişman olmayacağını düşünüyorum...
    istediğin zaman windows 7 yüklersin...
    bendede vista vardı cihaz resmen geberiyordu sanki ısınma sorunu vs oldu xp kurdum ve garanti kapsamında temizlettirdim şuan hiç bir sorun yok...
    ve son olarak ben format atarken hiç bir sorun yaşamadım... ama format atmadan önce cihazı açıp temizlersen riske girmemiş olursun format aterken ısınıp aniden kapanma oranı yüksek çünkü...
    Flashtool driver çok acill.
    12 yıl önce açıldı
    win7 ETERNET KART SORUNU YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.