Umarım öyle olur yoksa işi zor amd nin |
5700X SAHİPLERİ BİR BAKIN HELE (3. sayfa)
-
-
Ne diyelim alanın cebine kuvvet ki bunları rahat olan alır zaten
-
fumayı çok öven varda bana aşırı yer kaplıyor gibi geldi ramler yok olmuştu bir resimde gördüm yanlış hatırlamıyorsam. bu arada dev kuleler işe yararsa iyi o zaman
-
Doğrudur. 6 ısı borulu hava soğutmalar, bi de kaliteli bi marka ise , epey başarılı olabiliyorlar. Ama tek mahzuru,bence ,ağırlıkları.
Bende bi ara deepcool'6 ısı borulu Lucifer i vardı. İyi soğutuyordu ,ama bi gün pc nin başından kalkarken ayağım kasaya takıldı ve kasa yan devrildi. Soğutucunun ağırlığından olduğunu sanıyorum, hem güzelim formula anakart ,hem de 3770K işlemci pert oldu.
Yani bu tip soğutucuları kullanırken ,dikkatli olmak gerekiyo diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 3 Eylül 2022; 17:16:34 > -
Doğrudur zaten öven çok da bana fazla hantal göründü
-
F/p arctic mx5
Premium a yakın noctua nt h2
En iyisi thermal grizzly kyronaut extreme
En tepede aşağıdaki 3 lü var. Ama En iyisi thermal grizzly nin extreme olanı olan Thermal grizzly kyronaut extreme
gelid gc extreme
Kingping cooling kpx
Thermal grizzly kyronaut
Ucuz ise thermal grizzly kyronaut extreme olmayan da çok iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 3 Eylül 2022; 17:27:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam noctua ile gelen macun var 2017 den beri hiç sökmedim ısı normal hala. Bu dediklerin de dursun burada
-
O duruyorsa onu kullan bence boşa para verme. Maksimum 2-3c oynar zaten o da çok yüksek sıcaklıkta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
az vardı galiba bakıp ona göre davranırız
-
Kimisi fark eder diyor kimisi etmez diyor o yüzden kafalar karışık zaten millette bakarız alırken artık yok ya ben mevcut soğutucumu kullanma derdindeyim ne sıvısı azotu 320 tl ye almıştım şimdi bu bile 800 900 hatta 1000 tl de gördüm
-
Ben hala Noctuanın rahat yeteceği fikrindeyim. Zaten o iş bi şekilde hallolur. Esas mesela ,işlemciyi almakta.
-
Aynen hocam tüm mesele almak çıktığında kaça çıktı unuttum açıkçası varsa bilen yazarsa iyi olur aslında Neyse konuyu açtık alacağız uygun zamanda umarım abartıp 7 8 bin yapmazlar fiyatını
-
Bi kere işlemcinin adını çıkardın, izzeti nefsiyle oynadın mecbur alacan. Yoksa ablası lisa su kaba etine takar tornavidayı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5700x namusumdur helalimdir başlık parasını toplayıp lisa su dan isticez artık kaçarı yok
-
Mito, senin iş de, benim bios işine dönecek sonunda. Ben, bios beklemekten sinir olmuştum .Sen de ,hasretle işlemciyi bekliyorsun ...
Bakalım kavuşabilecekmisiniz. Mutlu nos.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 5 Eylül 2022; 2:50:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X