Şimdi Ara

5664 ten en detaylı sorgulama nasıl olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler araç alma arifesindeyim bir tane beğendim.Aracın şase ,plaka ve motor nosu var en sağlıklı detaylı nasıl sorguarız? TL leri bedavaya harcamayayım :D
    Not:Bazı araçlarda plakada sıkıntı çıkmıyor şaseden veya motor no dan sorgulayınca gözüküyor.

• Şasi ve motor numarasından sorgulamak en doğrusu.

Sorguladıktan sonra bana da iletebilirsiniz . Bende başka şekilde sorgularım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla plaka attım , şase attım aynı çıktı sıkıntı yok motor no sorgulama bulamadım hata diyor motor no ile nasıl sorgulaycağız?
  • Arkadaşlar bir yardım edin km bilgisi geldi 2 muayane gözüküyor 2015-130 bin 2012- 118binkm daha öncesi neden gözükmüyor sıkıntı olabilir mi?
  • sorunsuz 2. el araç aramak samanlıkta iğne aramaktan kelimenin farksız. bu kayıtlar çok güvenilir değil maalesef. devletin bu bilgileri para ile satması ise ayrı bir tuhaflık bence. ben ilk sahibinden düşük kilometreli değişensiz ama bi kaç parça boyası olan bir araç bulur bulmaz hemen aldım. yoksa insan çok yoruluyor. heleki galerilerde satılan araçların bence yüzde doksanı sorunlu araçlar.. sorunsuz olanlara yada az sorunlu olanlara inanılmaz paralar istiyorlar.
  • Siz bana iletin birde şasiyi ben yarın ofiste bir bakayım.

Kilometre konusunda ise en güveniliri yetkili servise götürmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

sorunsuz 2. el araç aramak samanlıkta iğne aramaktan kelimenin farksız. bu kayıtlar çok güvenilir değil maalesef. devletin bu bilgileri para ile satması ise ayrı bir tuhaflık bence. ben ilk sahibinden düşük kilometreli değişensiz ama bi kaç parça boyası olan bir araç bulur bulmaz hemen aldım. yoksa insan çok yoruluyor. heleki galerilerde satılan araçların bence yüzde doksanı sorunlu araçlar.. sorunsuz olanlara yada az sorunlu olanlara inanılmaz paralar istiyorlar.

İmzamı attım vazgeçildi zaten :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacewolf

Siz bana iletin birde şasiyi ben yarın ofiste bir bakayım.

Kilometre konusunda ise en güveniliri yetkili servise götürmektir.

pm attım sanırım sigortacısınız :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.