yaw kafayı yıyecem 5610 aldım 10 gun oldu ılk sorunum telefonda dınlegım muzıgın adı album adı sarkının adı sarkıcının adı we muzık ekranındakı ılerı baslat durdur yazıları ekranda kaldı exodus dıe bı grubun sarkısı sarkıyı sıldım batarya hafıza kartı sım falan hepsını cıkardım taktım duzelmedı hafıf sılık bı yazı cok bellı olmuo ozellıkle city bloxx oyununda we ekran kırmızı we grı oldugunda cıkıor yazı nokıa aradım kadınla konustum herhangı bı deısım soz konusu olamaz dedı versıyon 4.20 idi yenı wersıyon yukleyın gecer dedı yukledım 6.60 yaptım duzelmedı fabrıka ayarlarına gerı getır dedı olmadı serwıse getır ozaman dedi. ve versıyon yukledıkten sonra kamera karanlık cekmeye basladı denızde bıle kumsalda acık hava olmasına ragmen karanlık cekıor sımdı parlaklıgını acıorum en sona getırıorum duzelıo ama kamerayı kapatıp actıgımda tekrar ayar yapmam gerekıo we muzık dınlerken ekolayzerı en uste alıorum hep patlıcakmıs gıbı ses gelıo onceden oyle deıldı bıraz cızırtı yapıodu sadece bu 1. sorunum 2. ise ekran gıdıp gelıor cok sık yapmıor bunu ama 4 kere falan yaptı kapanıo telefon 3 sn sonra gerı gelıo ama acık halde pın fln sormadan acılıo slider tusuyla ılgılı bı sorunum yok ama arkadasımn arkadasıda almıs telefonu onunda ekranında sorun olmus we bana dedı bu telefonlar cok sorunluymus ben telefonu deısım ıstıorum nasıl deıstırebılırım we (saka deıl gercek gulmeyın :D) ımkansız oldugunu bılıorum ama acaba nokıa bunu alıp 6500 slıde wermezmı bana
harbiden komedi gibi telefon.hiç uğraşma kurcaladıkça kimbilir daha neler çıkar.ver servise.zaten anlatılanlara göre servis bile düzeltemez.yenisini verir.kafadan özürlü telefon nasıl olsa
Exodus ayrıca tha..klı bir thrash grubudur. Metallica'nın solo gitaristi olan Kirk Hammett 80'lerde bu grupta çalmıştır. Belki senin telefon bu duruma çok bozulmuştur ''neden bu kadar güçlü müziği yükledin'' diye
İade edemezsin sadece servise verebilirsin. Onların merhametine kaldın. Geçmiş olsun
walla blackcı bı adamın telefonuna gırmeyı yedıremedı heralde :D
yokmu yardım edıcek yorum yapıp ıcıme su serpıcek
quote:
Orjinalden alıntı: ParanoRe
yokmu yardım edıcek yorum yapıp ıcıme su serpıcek
Yenisini verirler merak etme...
yenısını wersınler gozum gıbı bakıcam ona 24 saat metal dınlıosam 3 saat dınlıcem :D yere dusurmıcem 5 dk arayla ekranını sılıcem slıder tusuna parmak atmıcam fazla kurcalamıcam yenısını werırlerse super olur pekı yenısını nasıl ıstıcem? ne dıcem yanı