Şimdi Ara

55UF950V LG Nasil arkadaslar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

sn, saheemr,bende tam geçen ayın sonunda tv.alma arefesindeyken,bu tiviyi forumda sormuştum,ıps panel alınmaz şeklinde yanıt gelmişti(65"olanı vatanda 8000 tl. idi ve cazip gelmişti)55 veya 65" sony xd8505b çok methediliyor,bi bakın isterseniz.

Orijinalden alıntı: behram40

sn, saheemr,bende tam geçen ayın sonunda tv.alma arefesindeyken,bu tiviyi forumda sormuştum,ıps panel alınmaz şeklinde yanıt gelmişti(65"olanı vatanda 8000 tl. idi ve cazip gelmişti)55 veya 65" sony xd8505b çok methediliyor,bi bakın isterseniz.

Teşekkürler.. Samsung 65ju7500 1 hafta kullandım. Görüntüsü gerçekten çok parlak ve keskin. Lg konusunda bu sebepten kararsız kaldım.. Sony leri hiç kullanmadım ama samsung ile fark varmıdır acaba. İşin kötü yanı ben mağazalarda hiçbir şey anlamıyorum. Evde kendim ayar yapıp incelemem gerekiyor. Mağazadakinden çok fark ediyor.. Vatandaki satıcı 65uf950v için çok premium bir cihaz dedi.. Siz ne aldınız acaba

• saheemr kullanıcısına yanıt
    Bende js7200 ve ju7000 iade ettim isik suzmesi sebebiyle sizde bu sorun var mi

19 yıl önce açıldı
    LG p970 ICS guncellemesi yardim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam ben 55"js9000 aldım ,anlık oldu 6800TL etiketi görünce(kapalı kutu)kaçırmayayım dedim,bence 65" ile devam edin dediğim tiviyi bi değerlendirin isterseniz ,(benim favori tivim di ).

Js9000 model 8.000 bin bandına inse hemen alırım. Sizin dediğiniz sony olanmı acaba.. Çünkü sony lere hiç bakmadım.. Açıkcası samsungtaki parlaklığı hiçbir markada görmedim

evet hocam sony65"xd8505b 'den bahsettim.birkaç gün önce samsung bayisine öylesine bi uğradım 55"js9000 (9000 tl etiket vardı üzerinde)biraz televizyon hakkında konuştuk, tabi o tv 'ye sahip olduğumu söylemedim,biraz muhabbetten sonra sana 8000 tl.olur dedi(ANTARES SAMSUNG)bilginiz olsun(kapalı kutu mu teşhir mi? sormadım ,ama sonradan aklıma düştü.

evet hocam sony65"xd8505b 'den bahsettim.birkaç gün önce samsung bayisine öylesine bi uğradım 55"js9000 (9000 tl etiket vardı üzerinde)biraz televizyon hakkında konuştuk, tabi o tv 'ye sahip olduğumu söylemedim,biraz muhabbetten sonra sana 8000 tl.olur dedi(ANTARES SAMSUNG)bilginiz olsun(kapalı kutu mu teşhir mi? sormadım ,ama sonradan aklıma düştü.

65 ten aşağısını düşünmüyorum. Sony i çok merak ettim. Kullanan olarak sony ile js9000 çok farkediyormu

sn.saheemr. bende sony yok,ancak js9000 görüntü olsun ses olsun çok iyi,Quantum dot(suhd)panel kullanıyor ki geçen quantum dot displa'i araştırdığım da LG VE SAMSUNG'UN bu teknoloji bulduklarından ,samsung'un ise çevreye daha az zararlı olan teknolojisini geliştirerek bi tık daha ileri taşıdığın dan bahsediyordu ki bu quantum dot lu tv.lerin OLED 'den daha iyi olduğundan bahsetmiş.

sn.saheemr. bende sony yok,ancak js9000 görüntü olsun ses olsun çok iyi,Quantum dot(suhd)panel kullanıyor ki geçen quantum dot displa'i araştırdığım da LG VE SAMSUNG'UN bu teknoloji bulduklarından ,samsung'un ise çevreye daha az zararlı olan teknolojisini geliştirerek bi tık daha ileri taşıdığın dan bahsediyordu ki bu quantum dot lu tv.lerin OLED 'den daha iyi olduğundan bahsetmiş.

9850tl ye buldum kapalı kutu. Almak üzereyim ama bu model sorunlu falan diyenler oluyo esnaftan. Işık sızması kaçınılmazmış falan. Sizden ricam siz cihazda herhangi bir sıkıntı yaşıyormusunuz..

65" Galiba,bulduğnuz model.Kardeş bu televizyonun kusuru fiyatı,zaten bulduğunuz model 13-14 binden düştü, bildiğim kadarıyla.Zaten belki de son kapalı kutular.Gelelim Bnem tivi ye :Şükür ışık sızmasıdır ,bandig tir,bulutlanmadır,ölüpiksel vs yok.Ha hiç bir teste de yapmadım.(Bazı arkadaşlar gözünüze takılan bişey yoksa çok incelemiyin diyor,sonra tivinden soğursun,yerine gelecek tivinin de bundan daha iyi olacağı garantisini kimse veremez)HD KANALLARIN 4k'ya çevrilmesi(buna yükseltme,güzeleştirmede diyenler var) 10 numara(Özellikle shov hd'de tv coşuyor,(SHOW TVİNİN kameraları mı iyi ,yayın mı iyi çözemedim)10 bit panel ,HDR,3D,PERFECT SİYAH ,Quantum dot ekran daha ne olsun abi.İşte 2016 larda geldi onlarla fiyatı kıyasla.Benim diğer odada kullandığım 42"plips 5seris i(2009-2010 model)fullhd. tivi Var ancak onunla kıyaslarsam bu tvi ekran büyüklüğünü de katarsak bariz üstün.(Başka da kıyaslayacak bişey bulamadım )Param yetseydi 65"js9000 alacaktım,hiç olmazsa 55"alayım dedim(6700'e)aldım iyi kide almışım hiç pişman değilim.Bana sorarsan eğr bütçen varsa al geç,param varken daha ucuzuna kaçtığımda hep pişmanlık yaşamışımdır.Ayrıca bu tv'nin tasarı mıda çok güzel(premium oldğunu gösteriyor),İleride 4k recevirde veya Blueray da bu tvnin coşacağına ben inanıyorum.Benim ydu sistemim eski olmasına rağmen beni memnun etti siz düşünün artık.Açıkçası oled riski almayacksanız butv.altarnatifiniz gibi duruyor.Ne diyelim şimdiden hayırlı olsun.(ha buarada hiçbir markayla bağım,fanatikliğim vs.yok.)

• Çok teşekkürler arkadaşım içime su serptin. Satıcıya özellikle belirttim. Piyasada hep kapalı kutu diye teşhirler yada açılmışlar falan satılıyor diye. Baya üsteledim artık o dereceye geldiki adam abi biz sana mal satmayalım dedi..

Zaten n11 üzerinden alacağım. 3 günlük ödeme onay sürecim var. Nakliyeyide kendileri yapacak. Kargo işin içine girmicek. Satıcı eğer cihazda kırık,açılma vs gibi bişey olursa direk iade alırım hatta bizzat kendimde gelirim teslimata dedi. Servise açtırırsın eğer ışık sızması bulutlanma ekran hatası falan olur ve servis değişim yada iade derse bende cihazı geri alırım dedi..
  • HA BU ARADA EKLEMEYİ DE UNUTMUŞUM 60W TOPLAM SES GÜCÜ ÇİFT SUBWOFER(SPOR MODUNU AÇINCA ODADA DURULMUYOR)bangır bangır yani ,bozulma filan yok çok iyi
  • Ses sistemim olduğundan dolayı bunu pek umursamazdım ama 7500 kullanınca hoşuma gitti. Dts hd , true hd , dolby digital seslerde ses sistemini kullanıyorum , Tv yayınında falan direk tv sesi. Kaliteli oluncada çok güzel oluyor..

• Vialanda lupo mağazasına vitrinde samsungları vitrinde görünce js9000 sordum. 9800tl fiyat verdi. Çok şaşırdım. Üstüne basa basa sordum bizim depoda var diyor. Ordan çıkıp samsung mağazaya girdim orası 11.300 dedi. Luponun fiyatı söyledim ağzı açık kaldı. Onların stoğunda olmaz. Bi yerden sipariş edecek falan diyor. İçin rahat olmaz, firma zorda falan dedi. İyice korkuttu beni. Daha sonra niye yeni seri almıyorsun dedi. Eski seriye bu para verilmez diyip 65ks8500 önerdi. Kafam bi dünya oldu gene. Biz kime güvencez arkadaş anlamadım. Lupo dan alsam elinde yoktur gelmez birde ödeme çekeriz uğraş dur. Samsung cu tv yi hazırda görmeden alma diyor. En iyisi gene n11 üzerinden almak. Ürün gelince ödeme süresi başlıyor..

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.