Şimdi Ara

55K İLE TERCİH SIKINTISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 55k dayım ytu harıta mı yoksa kocaeli elektrık makıne ınsaat 3lusunden bırı mı bu arada kocaelide oturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• kocaeli elektrık
  • Kocaeli elektrik müh. tavsiye ederim... Devlet atamaları elektrik elektronikden daha fazla... Sadece 3-4 okulda var ve iş alanı özeldede çok geniş...

-Ytü haritada iyidir hem devlettw hem özelde bu aralar ihtiyaç var ama 5 yıl sonrasında neler değişir bilemeyiz...

Kocaeli hem iş açısından hemde evinin orda olmasından dolayı daha rahat daha tercih edilebilir.

• Hocam benım de kafamı o karıştırıyor elektrık cok iyi duydum ama ailemle aram pek iyi degil ve 4 yıl bıraz uzaklasma buna deger dıye dusunuyorum ytu dekı hedefım de Insaat a kurum içi gecis yapmak sızce zor mudur

• Bu dönemlerde ztn çoğu kişinin ailesi ile arası iyi olmuyor ama bnce kocaelide kalmalısın istanbul gerçekten çok sıkıntılı bir şehir... Aklına gelebilecek her türlü pislik v.s bulabilirsin tabi güzellikleri yok değil ama yinede orda okumak yurtlar v.s gerçekten çok masraflı olur. Onun yerine kocaelide kalıp babanın oraya vereceği parayla sn krallar gibi yaşarsın kocaelinde elinde her tüelü imkanın olur ve aile özleminden kurtulmuş olursun... Aile önemlidir ;)

• Dogru soyluyosunuz hocam da kocaelide yasayan bı ınsan ıcın pek cezbedıcı olmuyo sorması ayıp sız nerde okuyosunuz veya mezunsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400K ile Tercih yapmak
    5 yıl önce açıldı
    Ek tercih veya 3.mezun
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.