Bildirim
550ytl ye alınacak EN İY LCD??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu model bayağı bir tutuldu bence alınacak bir ürün
http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=KMLD17DE173NOG -
ne model alırsan al.kesinlikle deneyerek al.olu pixel cıkınca kotu oluyor.
malimanın yazdıgı modeli dusunebilirsin.ama dedigim gibi deneyerek al. -
16ms diyor dostum oyunlarda kotu performans verırı gibime geliyor.. -
ben kullanıyorum dell in o modelini oyunlarda mukemmel sonuç veriyor dizaynı çok güzel -
hyundai 702s gibi bi model var 17 inç bizim yeğene ondan aldık daha gelmedi ama teknik özellikleri iyi duruyor ayrıca teknosada yanyana koymuşlardı lcdleri en çok bunun görüntüsü hoşuma gitmişti -
Samsung al.Hangi fiyata olursa olsun...Sharp bulamicağın için samsung al.. -
HYUNDAI L72S 17" LCD Monitor ü Tavsiye Ederim.
http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=P2ZZEifCNnFqwn6xop8RyCl8j64uvL&ad=monitor&ur_no=477
!!! 8 MS TEPKİ SÜRESİ !!!
Bütünleşik speaker tasarımı ile masanızda daha çok yer açın!
8 ms tepki süresi ile daha yüksek görüntü performansı
17.1" Speaker'lı Multimedya LCD
700:1 kontrast oranı
300 cd/m2 parlaklık
150 derece yatay görüş açısı
135 derece dikey görüş açısı
31-80 kHz yatay tarama
56-60 Hz dikey tarama
Yatay Nokta Aralığı 0,264mm ( HXV)
Maksimum Çözünürlük 1280x1024@75Hz
15-pin D-sub bağlantı
16.7 milyon renk
VESA DDC 1/2B Plug and Play
VESA DPMS güç yönetimi
Max Güç tüketimi : 45 Watt
TCO'99/2003 serfikalı
Entegre 2x 2Watt speaker
Dahili güç adaptörü
Opsiyonel yüksekliği ayarlanabilir ve dönebilir stand
Boyutlar (mm) : 398 x 373 x 185
-
quote:
Orijinalinden alıntı: owen_10
kdv dahil 550 ytl ye alınacak en ıyı lcd hangısıdır haftaya alıcam yardın edin lutfen
Birşey soracam bu paranın alacağı en iyi lcd demişsin ama lcd yi ne için kullanacağını söylememişsin onu da belirtirsen daha kolay yardımcı olabiliriz. Film için iyi olan bir lcd oyunlarda çok kötü olabilir bu da ileride başını ağrıtabilir. Bu tarz şeyleri göz önünde bulundursan daha iyi olur gibime gelior -
şu an crt en iyisi bence en az 1 yıl daha beklemek gerekir -
Hyundai L72s veya Hyundai B70a -
dostlar film izlerim lcd de ve oyun oynarım bırazda l72s bunun ıcın uygunmudur -
quote:
dostlar film izlerim lcd de ve oyun oynarım bırazda l72s bunun ıcın uygunmudur
uygundur..
ama o fiyata güzel bi benq 71e+ veya 10$ fazlasına muhteşem bi philips 170x5 de alabilirsin -
pekı BENQ - FP71E+ mı l72s mı hangısı ıyıdır -
Bence Dell E173FP, 17" LCD Renkli Monitör, Siyah Renkli -
quote:
pekı BENQ - FP71E+ mı l72s mı hangısı ıyıdır
Benq -
quote:
pekı BENQ - FP71E+ mı l72s mı hangısı ıyıdır
benq f71e+ Dvi çıkışına sahip olduğu için daha tercih edilesi bir monitördür :) -
Bence film ve oyun için düşünüyorsan, kesinlikle CRT'nin yerini tutmuyor, e farkı hemen anlıyorsun. Çok da kötü değil ama fark hemen anlaşılıyor, önemli avantajları da var ve oldukça hızlı gelişiyor eminim yakın zamanda crt seviyesine erişir. Tabi ben ofise kesinlikle crt sokmam artık.
Bu arada ölü pixel çok sinir bozucu, alacağın üründe mutlaka bunun garantisi olsun ve denemeden alma çünkü bazı üreticilerin ürün özelliklerinde belirttikleri değerler ile pratikte ki değerler tutmuyor. En iyisi bol bol "review" okumak güvenilir donanım sitelerinden.
Viewsonic'in 4ms'lik olanlarini merak ediyorum bende ev için, biraz pahalı olacağı kesin.
Ben olsam ağırlıklı oyun ve film kullanımı için şimdilik crt ile idare ederdim. -
19 PHILIPS 190S5FS var ne dersiniz? 575 YTL
http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CE141PHI08
Özellikleri:
http://shopping.zdnet.co.uk/shopping/monitors/lcd-flat-panel/0,20000327,20573953p,00.htm
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X