Şimdi Ara

550d mi 600d mi d3100 mu d3200 mu? d5100 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kararsızlıkta sınıf atlamışsın hocam zamanında ben de bunların aralarında kalmıştım ama ikişer ikişer:) bütçeni ne çekmek istediğini dslr dan beklentilerini yazarsan yardımcı olur dh üyeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: v8motorlarıngumburtusu

Kararsızlıkta sınıf atlamışsın hocam zamanında ben de bunların aralarında kalmıştım ama ikişer ikişer:) bütçeni ne çekmek istediğini dslr dan beklentilerini yazarsan yardımcı olur dh üyeleri

Benim icin kaliteli fotograf cekmek daha ayrintili fotograf cekmek istiyorum ve hangisi daha kullanisli ve daha donanimliysa o benim icin onemli video ya onem vermiyorum sadece fotograf cekmek icin hobi olarak kullanmak istiyorum ama lenste hangisi ideal yaninda beriliyor. Benim istediklerim bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

quote:

Orijinalden alıntı: v8motorlarıngumburtusu

Kararsızlıkta sınıf atlamışsın hocam zamanında ben de bunların aralarında kalmıştım ama ikişer ikişer:) bütçeni ne çekmek istediğini dslr dan beklentilerini yazarsan yardımcı olur dh üyeleri

Benim icin kaliteli fotograf cekmek daha ayrintili fotograf cekmek istiyorum ve hangisi daha kullanisli ve daha donanimliysa o benim icin onemli video ya onem vermiyorum sadece fotograf cekmek icin hobi olarak kullanmak istiyorum ama lenste hangisi ideal yaninda beriliyor. Benim istediklerim bunlar

Nikonda af motoru olmaması sorun değilse d5100 yok sorun diyorsan 600d al bence. Nikonun kit lensi biraz daha iyidir canona göre resim kalitesi olarakda nikon bir tık öndedir resimlere %100 boyutta bakarsan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon d3100 alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    DSLR mı yoksa Kompakt mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Canon 70D mi 6D mi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.