Şimdi Ara

550D+18-55 kit lens + 75-300 Canon 3.5DF - Önerileriniz!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba, Ben foto muhabiriyim. Ancak çalıştığım gazetenin makinasını kullanıyorum. Şimdi kendime makina almaya karar verdim. Bütçem 2000TL, Hayyam pasajında Net fotoğrafçılıktanhttp://www.netfoto.com.tr/18-55-75-300-Kit.html bu linkteki kiti almayı düşünüyorum. Acaba 18-55 ve 75-300ü almayıp yerine 2. el 2.8 diyaframlı 70-200mm lens mi alsam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım. Ben bu kitle para kazanıcam maçlara ve diğer işlere gidicem. Ona göre öneriler yaparsanız sevinirim. Bu arada Nikon önermeyin ben Nikon bilmem :) Teşekkürler iyi günler

• yokmu bi yardımcı olucak?
  • Hocam şuan en çok istediğim işi yapıyorsun. Ben de şuan gazetecilik okuyorum ve foto muhabiri olmak istiyorum. Aynı zamanda bu konuyuda artık takip ediyorum bana da lazım olabilir Kusura bakma yardımcı olamadım ama foto muhabiriyim maçlara falan gidicem değince dayanamadım yazmak istedim
  • Merhaba. Hayyamda fiyatlar tam olarak nasıl bilmiyorum. O yüzden söyleyeceğim kombinasyon bütçenizi aşarmı aşmaz mı bilmiyorum. Madem Canon düşünüyorsunuz, Canon EOS 550D + Tamron 18-270mm f/3.5-6.3 DI II VC PZD + Canon 50mm f/1.8 II gibi bir kombinasyon bence epeyce işinizi görecektir. Meslek gereği lens değiştirmek çok mantıklı olmadığını düşündüğüm için 18-270 bir tak-gez lens tavsiye ettim.

Ürün incelemesi için :http://www.youtube.com/watch?v=mrfIZs-Aw9E&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukdeniz -- 4 Ağustos 2012; 9:12:58 >

• Bugün hayyam pasajından 550D+18-55KİT LENS + 75-300MM CANON 3.5-5.6 DF LENS + GRİP + TEPE FLAŞ+ LCD CAM KORUYUCU+ 2 TANE 8GB HAFIZA KARTI+ÇANTA+ 2LENS İÇİNDE UV FİLTRE ALDIM TOPLAM 2200 TL TUTTU :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa138

Bugün hayyam pasajından 550D+18-55KİT LENS + 75-300MM CANON 3.5-5.6 DF LENS + GRİP + TEPE FLAŞ+ LCD CAM KORUYUCU+ 2 TANE 8GB HAFIZA KARTI+ÇANTA+ 2LENS İÇİNDE UV FİLTRE ALDIM TOPLAM 2200 TL TUTTU :)

Nasıl 2200TL tuttu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

quote:

Bugün hayyam pasajından 550D+18-55KİT LENS + 75-300MM CANON 3.5-5.6 DF LENS + GRİP + TEPE FLAŞ+ LCD CAM KORUYUCU+ 2 TANE 8GB HAFIZA KARTI+ÇANTA+ 2LENS İÇİNDE UV FİLTRE ALDIM TOPLAM 2200 TL TUTTU :)

Nasıl 2200TL tuttu???

Hayyam pasajında babataş fotoğrafçılıktan aldım :)

EDİT: GRİP İLE BİRLİKTE 1 ORJİNAL YEDEK BATARYA DA ALDIM. YANİ GRİPTE 2 TANE ORJİNAL CANON BATARYA VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodello -- 6 Ağustos 2012; 0:10:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18-55 mm kit lensi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl 2200TL tuttu???

EDİT: GRİP İLE BİRLİKTE 1 ORJİNAL YEDEK BATARYA DA ALDIM. YANİ GRİPTE 2 TANE ORJİNAL CANON BATARYA VAR.

Hayırlı olsun...Güle güle kullanın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl 2200TL tuttu???

Hayırlı olsun...Güle güle kullanın...

nası fiyat :)

• Aldığınıztele lens 300 liraya satamayacağınızı düşünürseniz siz karar verin.Keşke onun yerine 55-250is düşünseydiniz
  • Bu arada iftardan sonra bahçeşehirde 5. kattan bir manzarayı çektim zifiri karanlıkta sadece karşı adadaki binaların ışıkları gözüküyodu manzara moduna aldım ve makina kendini otomatikmen 1''7 civarı enstantene ye aldı. çekerkende sanırım tripot gerekli titretince kötü çıkıyo. bende mermerin üstüne koydum çektim azda olsa titredi ama sonuç bu verdiğim resim :)

not: photoshopta sadece boyutunu düşürdüm rengiyle vs oynamadım.

550D+18-55 kit lens + 75-300 Canon 3.5DF - Önerileriniz!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Aldığınıztele lens 300 liraya satamayacağınızı düşünürseniz siz karar verin.Keşke onun yerine 55-250is düşünseydiniz

para biriktirip direk 2.8 70-200 alasım var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.