Şimdi Ara

5500 TL ye sistem önerisi !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam fiyat olarakda tuzlu olmaya başladı bu işlemcimi ryzen 5 3600 olarak tutucam ve ileride olur ki ekran kartı güncellemek istersem kafam rahat olsun diyorum.Haklısınız msi ve asus a güvenmemek olmaz :) Bu arada sisteminiz hayırlı olsun kasa montajını yaptıgınızda performanslar testleri konusunda geri dönüşlerinizi bekliyorum hocam.Almış olduğunuz ekran kartının çekirdek hızı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaterialEngineerr

Hocam fiyat olarakda tuzlu olmaya başladı bu işlemcimi ryzen 5 3600 olarak tutucam ve ileride olur ki ekran kartı güncellemek istersem kafam rahat olsun diyorum.Haklısınız msi ve asus a güvenmemek olmaz :) Bu arada sisteminiz hayırlı olsun kasa montajını yaptıgınızda performanslar testleri konusunda geri dönüşlerinizi bekliyorum hocam.Almış olduğunuz ekran kartının çekirdek hızı nedir ?
    Tabi hocam muhakkak dönüş yaparım. Ekran kartı çekirdek hızı 1830 ghz.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC bu ya da MSİ GTX1660 SUPER GAMİNG X modeli 2 si arasından seçim yapıcam hocam çokta farketmeyecek ama durum ikiside sağlam markalar :) Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC bu ya da MSİ GTX1660 SUPER GAMİNG X modeli 2 si arasından seçim yapıcam hocam çokta farketmeyecek ama durum ikiside sağlam markalar :) Tekrar hayırlı olsun.
    Teşekkürler hocam :) Fiyat hangisi ucuzsa onu alın hocam. Aralarında fps farkı olacağını düşünmüyorum. 1660super modelinde ki tüm kartları inceledim. Asusun gtx 1660 super olmayan modelindeki kartların bazılarında ısınma problemleri varmış. 1660super de giderildiği okumuştum birkaç yerde ama yinede asus alıcaksanız modeline dikkat ederek alın.
    Technopatyoutube
    MSI GTX 1660 SUPER Gaming X İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=x3yrQ7gHfM8
    - msi gtx 1660super gaming x
    biosis gamingyoutube
    ASUS TUF GTX 1660 OC İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=8VyIGTL289U
    - ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC

Ekleme : Hocam asusun inceleme videosunu bende izliyordum şuan, yorumları muhakkak okuyun. Isınma sorunu olduğundan bahsedilmiş. Zaten kart oyunlarda 88 derecelere kadar çıkıyor hocam. Almanızı tavsiye etmem asusa hiç yakışmayan bir kart olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 9 Mayıs 2020; 4:55:32 >

Bilgiler için sağolun hocam.O zaman msi gaming x modeli gayet iyi onu alırım.
  • quote:

Bilgiler için sağolun hocam.O zaman msi gaming x modeli gayet iyi onu alırım.
    Hocam kargo geldi öğleden sonra, pc yi kurdum. Windowsu yükledim. Güncellemeler driver vs. hallediyorum şuan. İlk izlenimim gayet iyi. Kart çok şık ve kalitesi hissi uyandırıyor. Soğutması gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum boşta daha fanlarını hiç çalıştırmadı. Yük altında bakalım kaç derece olacak. Anakart ta kasa fanı için tek giriş var hocam bu arada, hiç bir yerde bahsedildiğini duymadım görmedim. Bilseydim bu kartı yerine başka kart tercih ederdim. Aklınızda bulunsun. Kasam şuan tek fan olarak çalışıyor. Buna bir formül bulmaya çalışacağım yakın zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 9 Mayıs 2020; 18:24:53 >
    Hocam zamanınınız olduğunda bana şu anki tam sisteminizi yazarmısınız her şey dahil.Bu arada tekrar hayırlı olsun.Sevindim her şey umarım sorunsuz çalışır.Açıkcası hayatımda ilk defa kasa topluyorum ve montaj kısmı korkutuyor yapamam diye.Farklı yerlerden almak var kafamda ama dediğim gibi montaj kısmı sıkıntı olur mu bilmiyorum.Kimsede yok yardım alacağım corona var malum bilgisayarcıda bulamam.Belki sizden yardım alırım bakalım.Bayramdan sonra sipariş geçicem bende o ara geçecek nakit para elime.
  • MaterialEngineerr M kullanıcısına yanıt
    AMD RYZEN 5 1600 12nm 6 Core, 3,20-3.60GHz 65W Wraith Stealth FAN AM4 BOX 776 TL
    GIGABYTE B450M-S2H S/L/V DDR4 DVI HDMI AM4 500 TL
    CORSAIR 8Gbx2 DDR4 3000Mhz Ram CMK16GX4M2D3000C16 Gaming RAM 686 TL
    CORSAIR Carbide SPEC-05 CC-9011151 80+ 550W Black, KASA 674 TL
    MSI VGA GeForce GTX 1660 Süper Gaming X Ekran Kartı 2449 TL
    WD Blue 3,5" 1Tb 64MB Desktop (WD10EZEX) HDD 320 TL

Birde 2 sene önce notebook için almış olduğum sandisk ssd plus var hocam 120 gb. Bu sistemin aynısını sizede tavsiye ederim. Anakart ta fiyatına göre çok çok iyi ancak yukarıda da dediğim gibi kasa fanı için tek takılıcak yer var. Başka anakartlarada yönelebilirsiniz.
    Valla hocam eyvallah bu arada sorulara cevap veriyorsun.Hocam anakart mhz i kaç? 3200 mhz oc diye biliyorum.Psu konusunda sistemin güç ölçümünü yaptınız mı hocam 550w yeterli mi ? Bu sistem şu an tamamen f/p bence çok mantıklı seçimler.Benimde kafamda hdd alıp daha sonra ssd ye geçmek ya da tam tersi var.
  • quote:

Valla hocam eyvallah bu arada sorulara cevap veriyorsun.Hocam anakart mhz i kaç? 3200 mhz oc diye biliyorum.Psu konusunda sistemin güç ölçümünü yaptınız mı hocam 550w yeterli mi ? Bu sistem şu an tamamen f/p bence çok mantıklı seçimler.Benimde kafamda hdd alıp daha sonra ssd ye geçmek ya da tam tersi var.
    Ne demek hocam, bende 3200 diye biliyorum. Psu konusunda ben güç ölçümü yapmadım ancak oldukça kaliteli bir psu. Bu kasayı seçmemin temel nedeni bu hocam zaten. Corsair kalitesi + kaliteli 550 w 80+ psu. Güç kaynağı tek başına 500 tl den fazla zaten. Birde bu kasadaki vs serisi 2018 serisiydi yanlış hatırlamıyorsam. Psu konusunda içiniz rahat olsun. Kasa olarak Corsair Spec Delta RGB de tercih edebilirsiniz. Benim aldığım kasadan çok daha iyi bir kasa, 4 fan var içinde 3 ü rgb li. Psu aynı vs550. Ssd kesinlikle şart birşeymiş hocam. Notebook un cızırtılı ve hantal hdd sine dayanamayıp gittim ssd aldım. Aldığım ve şuan kullandığım ssd kötü olmasına rağmen fark muazzam. Ama ssd aldığınız zaman kapasite sıkıntınız olucak. İlk öncelikle hdd alıp sonrasında ssd de eklemeniz daha iyi olur.

Kasada gelen psu :https://www.itopya.com/corsair-vs-serisi-vs550-550w-80plus-psu/

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.