arkadaslar herkese selam dün ufak cocukların kurcaladıgı z5500 ün sesi mide bulandırıcı oldu. Bütün hoparlörler patlak gibi ses cıkarıyor. Ve sacma sapan seyler oluyor arka sag kolonun sesini yarıya getiriyorum komple gidiyor ses ve bass 100 de iken sesi 4/1 bile acamıyorum bütün kolonlar patlak gibi calıyor formatladım pc yi ama yine düzelmedi sabahdan beri sinirden parcalamak üzereyim o sekil sinirlendim bi yardımınız olursa sağlam kalacak ama olmazsa sanırım kırmak zorunda kalacagım.
önce sakin ol öfke ile kalkan zararla oturur ben bunu eski sistemimin ön konsolunu yumruk ile kırıp sonra şekli bozuldu diye çekiç ile parçaladıktan sonra anladım ama artık çok geçti...
sorunun dekoderden mi hoparlörlerdenmi anlayamadım hoparlörlerden se hepsini aynı şekilde kurcalayamazlar büyük ihtimal dekoderle alakalıdır hiç kullanmadım z5500 ama reset tuşu falan yokmu anca o şekil fabrika ayarlarına getirirsen sonuç alırsın bence geçmiş olsun ve kolay gelsin(ben sabah okula giderken kapımı kilitliyip anahtarını anneme veriyorum bu sayede misafir olur da gelirse çocuk falan girmiyo)
herhangi bir reset falan yok ama ses o kadar iğrenc ki anlatamam sinirden ne yapacağımı sasırdım. Dünden beri deli oldum nasıl oldu bu anlamadım. Ins Cozerim kısa sürede almak icin o kadar ugrastıgım bi ürün boyle bi durumda kalırsa cok kötü olacak.
valla buyuk geçmiş olsun arkdaşim. bence en iyisi butun herşeyi en baştan yap butun kabloları sök tekrar tak ses kartını kaldırıp tekrar kur.ayarlarını tekrar yap bnm aklıma bunlar gelio şimdilik
eğer bunlardan sonra düzelmesse umarım z5500 olan arkdaşlar sana daha fazla yardımcı olur.tekrar geçmiş olsun...
denedim bütün kabloları cıkarıp taktım format attım pc ye her seyi denedim ama cok ilginc bi olay var gerçekten çözmesi cok zor cünkü bass sanki diğer kolonlara gidiyor gibi oluyor bide o kadar az seste nasıl ses bozuluyor ona sinir oldum yaa
Dostum dijital baglantılardadamı aynı ıgrenclıkte ses?
ses kartından speaker konfigirasyonlarına bak 6ch falan bide hangi playerı kullanıyorsun eğer jet audio kullanıyorsan x-bass özelliğine bak o açıksa da yapar yada media player true bass özelliği açıksa