Şimdi Ara

55 Yıldır Gizemi Çözülemeyen Olay - Dyatlov Geçidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dyatlov Geçidi Vakası, Rus dağcıların Ural dağları eteklerindeki sır dolu ölümü olayıdır. 2 Şubat 1959 yılında, Rus dağcı on arkadaş, Ural dağlarının eteklerinde bulunan ve bölgenin yerli kabilesi Mansiler tarafından “Ölüm Dağı” olarak adlandırılan bölgede bir gecede sır dolu bir şekilde ölmüşlerdir. Rus dağcılardan geriye ise, soğuktan kaskatı kesilmiş bedenleri, birinin koparılmış dili ve hiçbir darp izi olmamasına rağmen kırık kaburga kemikleri ve kafatası kırılmış bir dağcı kalmıştır. Olay yerine, ekibin lideri olan Alekseievich Dyatlov’un anısına “Dyatlov Geçidi” adı verilmiştir...

Detaylı Bilgiye Linkteki Videodan Ulaşabilirsiniz...

https://www.youtube.com/watch?v=rdEEN8fzo_w

• Silah testi yapılan yerde kamp yapmak. Sonuç şaşırtıcı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kholat diye bi oyun var bu olayla ilgili ama onda öcüler çıkıyo
  • Bununla ilgili bir film izlemiştim, Dyatlov Pass Incident olsa gerek. Yorumlarda pek beğenilmemişti ama filmin içinde sürekli bir gizem hali vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dava bilinmeyen bir güç tarafından öldürüldüler tarzında kapandı arkadaşlar.Keywordları veriyim çözün hadi:

-Çadırları içten yırtılmış
    -Kıyafet giymeden yalınayak kaçmışlar (yüksek bir rakımda ve her yer kar)
    -Etraflarında kendilerinin dışında ayak izi yok
    -6 tanesi hipotermi yani soğuktan diğerleri travma sonucu ölmüş
    -Kadınlardan birinin dili koparılmış
    -Kıyafetlerde yüksek derecede radyoaktivite tespit edilmiş
    -Birisinin kaburgası basınç sonucu ezilmiş.(bence en muamması bu)
    -Olay günü sorgulanan yerli mansiler gökyüzünde parlak cisimleri rapor etmişler.
    -Son olarak hiçbiri kurtulmayı başaramamış

Silah denemesinden daha derin birşey bu.
  • K A N U N İ K kullanıcısına yanıt
    Radyasyonu açıklamıyor

• Ben paraşüt mayını deniyorlardı diyorum. Basınç sonucu kaburga kırığını da açıklıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olay soguk savasin basladigi yillarda geciyor. benim aklima soyle bir senaryo geliyor. sovyetler dunya ya gizli silahlarinin gücünü gostermek icin boyle vir senaryo hazirlamis olabilirler. yani bakin silahimiz cok guclu insanlari ne hale getiriyor demek icin devlet bu dagcilari esrarengiz bir bicimde öldurdu ve diger devletlere yeni silahlari hakkinda ufak bir spoiler verdi.

bana mantikli geliyor ama size nasil gelebilir bilmem.

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Dediklerine tamamen katılıyorum,beni düşündüren konular bunlardı haliyle henüz çözemedim...

• Kgb bu olayın üstünü kapatmaya çalıştıysa arkasında devlet mevzusu vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizem ve Rusya. Araya da bir de CIA atalım, tadı daha güzel olur ha ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brlky

Dediklerine tamamen katılıyorum,beni düşündüren konular bunlardı haliyle henüz çözemedim...
    quote:

Orijinalden alynty: brlky

Dediklerine tamamen katylyyorum,beni dü?ündüren konular bunlardy haliyle henüz çözemedim...

Kardes bu olayin ufolar tarafyndan yapildigina eminim.Insanlar bunları gerçek degil sanıyorlar ben tesadüfen görmeseydim ben de muhtemelen yalan derdim ufolara.

Ben köyümdeki evin çatısondan yaklasik 5 dakika sinyal verdim gökyüzüne lazerle.Ayny gece çatyda tikirtilar oldu annem uyandi isin komigi annem ve anneannemde gözüyle görmesine ragmen anlam veremediler ne oldugunu bilmiyorlar uzaylida olsa yapma lazer tutma diyorlar ben de korktum bir daha lazer tutmadim ama izlemeye devam ettim.Onlarda her gece gökyüzünde döndüler.

Köy Bolu'da bir ilçenin biraz disinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 30 Mayıs 2016; 19:13:59 >

Bu evrende yalnız olmadığımıza bende inanıyorum, ufo veya uzaylı konusu ülkelerde sadece gündem değiştirme amaçlı kullanılıyor, gerçekte olanlar hep gizli tutuluyor, 51.bolge den emekli olan kisi bob lazar resimleri ile açıkladı ufo gerçeğini ülkenin birinde de hillary clinton başkan seçilirsem ufo gerçeğini açıklıycam diye oy topluyor bizde izliyoruz.

Ufolar nazilerin icadı gizli tutuluyor şuanamerika hakimiyetnde uzaylı deyi birşey yoktur biara çok takıntılıydım ama olmadıklarını anladım çünkü biz yokuz dediler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Ufolar nazilerin icadı gizli tutuluyor şuanamerika hakimiyetnde uzaylı deyi birşey yoktur biara çok takıntılıydım ama olmadıklarını anladım çünkü biz yokuz dediler bana

Bizde eskiden istenmeyen misafire evde yokuz derdik, bunun gibi birşey heralde

• brlky B kullanıcısına yanıt
    avrupa yakası burhan altıntop gibi ben aslında yohum diyordu ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.