Şimdi Ara

55'INCI MKNZ. P. TUG. K.LIGI - KIRKLARELI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
2
Favori
169.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende varım 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI kırklareli bana çok uzak bir yer :( mfd_fatih@hotmail.com
  • Arkadaşlar bende 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ düştüm hepimize hayırlı teskereler
  • Bende nasip olursa ordayım inşallah, hepimize hayırlı olsun arkadaşlar, Allah yardımıcımız olsun, hayırlı teskereler...
  • istanbuldan giden var mı pazar 12.15 arabasına yer ayırttım acele etmek lazım tertiplerim..
  • 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ bende varım arkadaşlar kısa dönem istanbul dan biniyorum bende ayırtmadım daha saat başı var diye biliyorum oraya :S
  • pazar 12:15 arabasından yer aldım bende tertip, 3:15 de kırklarelinde olurmuş.

hepimize hayırlı teskereler....
  • tertip ben 3 numarada olucam bi selam ver öle geç tertibine :)
  • ayıp ettin tertip, ben de 30 numaradayım, birlikte teslim oluruz allah kısmet ederse....
  • 29 numara bende :D
  • 55. mknz tug k.lığında kısa dönem olarak geçirceğim günler iyi olur inşallah herkese hayırlı teskereler
  • 3,29,30 birlikte teslim oluruz inşallah tabi :)
  • bende varim izmirden gelen varsa haber ucursun
  • Ben denizliden geliyorum buradan 13 saat sürüyor yolculuk :S Cumartesi gecesi saat 10:00 da bineceğim inşallah
  • 29 nolu koltuk yerine 9 nolu koltuk 12:15 arabası biras alışveriş yaptım geldim bi kaç eksik kaldı bu arada ben gebzeden geliyorum eve pek uzak sayılmaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberaller

3,29,30 birlikte teslim oluruz inşallah tabi :)

oluruz tabi ya başka işimiz var :D 5 ay boyunca :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cekomania

quote:

Orjinalden alıntı: liberaller

3,29,30 birlikte teslim oluruz inşallah tabi :)

oluruz tabi ya başka işimiz var :D 5 ay boyunca :D

tertiplerim bende inşallah pazar sabah 9 da istanbula ineceğim sizin araba da yer olursa sizinlede gelirim
  • cacbari sen nezamna yola çıkıyorsun
  • Ben ankaradan geliyorum cumartesi geceden metro turizimle
  • quote:

Orjinalden alıntı: heaven23

cacbari sen nezamna yola çıkıyorsun

cumartesi 22.30 da cikicam sabah 10 gibi orda olurmus. hakiki kocla gidiorum
  • bu birlik hakkında güncel bilgisi olan var mı tertipler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.