Şimdi Ara

55 den sonra cz !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben 55 lvl asas'ım elımde +6 mırage var uzerım fp. +6 +7 takılar fena degıl ben bu adamla 55 de np kasabılırmıyım ...

• biraz zor kasarsın karşına mage çıkasa
    şansınwar oda görünmez olup pusuyayat ancaöle
    yoksa farederlerse bi kerede alırlar aşşa seni
  • kesin net ve tecrubeli olarak cevap veriym
    Hayır.
  • Ben 56 Mage'im şuan, savaşta insan kesemiyorum, sadece Abyss'de kestiğim adamlar oluyor. Bunun dışında CZ ve savaşlarda hiç insan kesemedim. Belki de yetenek yok. Bana DuWoIfy'nin karakterini verseler yine kesemem belki de. :)
  • sen mage sin
    54 vurursun 51 vurursun savaşda adam alırsın ks vs. le
    ama arkadaş asasin
    cz dekilerin %97 si master
    tutunabilmek çok zor
  • server ??
  • benin lvl 45 asasım üzerim fp7 (pauldron fp goblin) elimde +6 mirage var np kasabilirmiyim (alay etmeyin keserem ha)NP:1645
    senin işin czde çok zor git 62 ol mirageleri 7 8 e çek üzerini +7 fp veya +7 çitine çek o zaman iş yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    82 DEN 83 E KASMAK ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 61 mageyim
    mage -asasin den çekinmem ama warior kötü oluyor
    sen lwl kasmaya bak
  • ARKADAŞIM EĞER OLİNPİYA HARİÇ DİĞER BÖLÜMLERDEYSEN O LEVEL'LE PEK ADAM KESENESSİN.ĞER OLİPİYADAYSAN PARTYLE RAHAT KESEBİLİRSİN.AMA BU 1 AY GEÇERLİ SONRA OLİNPİYADADA BİŞE YAPAMIZSSIN ADAMLAR HEP MASTER OLUYOR. NERDEN BİLİYOM ÇÜNKÜ BENDE 55 LEVELİM
  • hayır malesef kasamazsın. assass için 60+ master şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 15 Şubat 2006 11:59:03 >
  • plate assasinsen eğer ve üstündekiler +8/15 dex plate set ise, elindekiler min. +7 mirage ise kesersin. kolay olmaz ama kesersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

plate assasinsen eğer ve üstündekiler +8/15 dex plate set ise, elindekiler min. +7 mirage ise kesersin. kolay olmaz ama kesersin.

yok gene zor keser.teke tek belki potla falan ama ortalıkta savaşamaz.
  • np kasamazsın ama adam kesebilirsin pusu ile ks ile veya herhangi bi şekilde, ama diğer arkadaşlarında dediğin gibi cz dekilerin çok büyük bir bölümü master
  • bence 62 olursan daha rahat np kasarın resıst all olduğu ıcın kımse bı sey yapamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

bence 62 olursan daha rahat np kasarın resıst all olduğu ıcın kımse bı sey yapamaz

evet o çok önemli 120 res ne demek :)
  • kardeş ben de 55'im daa. bu lvl'de kolay diil adam kesmek. ancak son vuruşu yapıcan o da %1 ihtimal.. bu aralar lvl yerine para kasıorm. sonra derhal lvle devam edicem. bence de cz de vakit kaybetme dooru lwl'e odaklan..
  • zaten 55 lwl fazla bişi yapamaz ki adamlara dokunur kaçar anca
  • lvl 55 te anca yukarda dedğim gibiyse ztn saklancak habire, gözüne kestirdiğin ezik birinin (ama dikkat et gerçek ezik olsun, ustune başına bakıp aldanma itemlerine bak elindeki silah fln yani, kosp la deil, tecrube kazanmış olursun.) arakasına takılcan stealth olup gruptan ayrıldığı zaman yada etrafta az düşman varken. gitcen vurcan komboyu alcan 50np yi gitcen.

tabi bu iş tecrübe , sabır ve tecrübe ister.
  • Iste ınanın ıster ınanmayın ben lwl 49 adam la 1 gunde 500np kasıyorum.Eger az dıkkatlı olursan sende kasarsın tabı olımpıadaysan ama ben mageyım o fark var bas gorunmez kosmayı gez mage gorunce kes bak bu tavsıyemı unutma?
  • aresteyım 54 olmama ramen 3.4k np var hem party ıle hemde party sız olarak kesıorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.