55 Level Başlangıç 99 Level Bitiş. Hp +3000 fix Savunmalar %15 fix Güç,Çeviklik,Zeka,Canlılık +12 fix Sersemletme,Zehirleme %8 Hp üretimi +30 55 Level zırh,silah ve takılarla başlangıç. Tüm Beceriler Grand Başlar. Denğeli Kıslma Derecesi Ne Zor Ne kolay arası. Ruh Taşı +60 Merinlerden Düşmektedir. Çelik,Muho +90 Metinlerde hızlı Ch Değiştirme özelliği aktif. 4 Taş Ekleme sistemi Aktif (Yeni) oto Şebnem Yüzüğü Otomatik Event Sistemi (Yeni) Sorunsuz Official 4 Kanal Mavi Ejderha Odası ! Ticaret Ve Pazar Geçmişi Sistemi (Yeni) Bugsuz ve Sorunsuz Binek Sistemi + Basma itemleri NPC satılmaktadır Ödüllü VS turnuvaları Ödüllü Lonca turnuvaları
Açıldıktan Sonra Online Olmayınca , İstenilen Ücret Karşılanmadıgı İçin yada Saldırı Yapıldıgında Kapatılan Serverlardan Bıkmadınızmı ? Eminimki Sizde Bizler Gibi Metin2PvP Severlersiniz, Piyasadaki Cogu Pvp Serverın Filesi Güzel Oluyor ama Acık Bug vs Cok Oluyor , Saldırı Koruması Düşük Oluyor , Yönetici Kadrosunda Yan Hesap Açıp yada Arkadaşlarına , Eşine , Dostuna Yardım Edecek Kadar Kalitesiz İnsanlar PvP Server Acmaya Tenezzül Ediyorlar.Bu Sebepten Dolayı Emek PvP Server Oynamaktan Çoğu İnsan Sıkılmış Durumda.Bizde Bu Şekil Sorunları Birebir Yaşadığımız İçin klasmt2'yi Sizlere Sunmak İstedik.Fazla Uzatmak İstemiyorum Konumuz Biraz Uzun Olacagı İçin Sizlerinde Zamanınızı Almak İstemiyorum Açıkçası. Oyun yönetimi bilişim firması tarafından uzman ekip ile yönetilmektedir her türlü sorunlarınızı web sitemizden bildirebilirsiniz.Oyun içinde Lag,kasma,donma gibi problemleriniz olmayacaktır,olamaz da serverin özellikler sınırsızdır firma tarafından an ve an tedarik edilmektedir.Sponsorlar uzun uğraşlar sonucu serveri sizlerin kullanımına sunmuştur FİRMAMIZ BÜTÜN METİN2 PVP SERVER CAMİASINA TEKNİK DESTEK VE BAYİLİK KONUSUNDA ÖRNEK KURULUŞ OLARAK FARKINI HİSSETİRMİŞTİR. HER TÜRLÜ DDOS-BOTnet SALDIRILARINA ÇÖZÜM GETİREREK DAHA STABİL OYUN ORTAMI SUNMUŞTUR. (firma ismi vermeyip reklam yapmıyacağız) Sizlere de bu güzel eğlencenin tadını çıkarmak kalıyor 0 | |