Şimdi Ara

55-70 Bin TL arası 2.El ya da Sıfır KM Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, forumda benzer fiyat aralığında başlıklar buldum ama eski yıllara aitti, malum araba piyasaları da artış gösterdi.

2010 Chevrolet Cruze aracım var 3 sene önce aldım. Araba kasa ve iç görünüş olarak aşırı memnundum kendisinden. Tek sıkıntısı seri bir araç değildi ancak dışardan aldığım tepkiler hep olumluydu, çok güzel araba vs diye. Hatta piyasasını bilmeyenler gözünde 50-60 bin liralık bi araç olarak görüyodu. Ancak 2 gün önce şansıman sıkıntısı oldu ve servise verdim. Tahmini masrafı 5-9 bin arasında bekleniyo. Yaptırdıktan sonra satmayı düşünüyorum.

Aynı bu şekilde şık kasalı orta bir araç düşünüyorum. Renault, Citroen, Peugeot, Hyundai, Toyota harici marka tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca sadece sedan kasa olması tercihimdir. Bunun dışında pek fazla kriterim yok.

(Not: Bu fiyatlara 3.16i düşünmüştüm, belkide gitmeyen arabaya alıştığım için "olum sağ şeride mahkum kalırsın" gibi yorumlara pek aldırış etmedim, ama başka sıkıntısı olur mu bilmiyorum. 2006 kasaların)

• Bakalım parayı hangi cöplere baglayacaksin. Hb olsa neyse de sedan demissin. Merakla cevapları bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Bakalım parayı hangi cöplere baglayacaksin. Hb olsa neyse de sedan demissin. Merakla cevapları bekliyorum.

Hocam zaten 3 sene önce Cruze alarak çöpe bağladık parayı. Ama ilginç bi şekilde 2 gün önceye kadar beni hiç üzmemişti ilk masrafı oldu ve baya kabarık bi masraf oldu. Hatchback arabalar hoş ama tercihim sedan. Araba gibi hissettiriyo, zevk meselesi, teşekkürler.

• 70e cikiliyorsa insignia alinir.

• Öncelikle 316i için bütçe baya fazla. F30 alamıyorsunuz mecbur E90 alacaksınız. Araç dediğiniz gibi performans bakımından vasat, sıradan bir 1.6 atmosferik ne veriyorsa onu veriyor, bmw sürüyormuş hissi beklemeyin bu açıdan. İç tasarımını da beğenmiyorum açıkçası. Fakat aracın dış görünümü, yol tutuşu, motor sesi, arkadan itiş olması, verdiği güven gerçekten güzel. Amblemi de var tabi :) Yakıt olarakta lpg ile 13L civarı yani 28-30 kuruş arası yakar.

Şık kasalı, orta, sedan demişsiniz.
    Insignia bir sedan araca göre fazla güzel bence. Şu sıralar 55-60 civarına araç bakan birisi olarak sedan alacak olsaydım insignia alırdım. 65 70 civarına yeni kasasını bakabilirsiniz. Lpg sorunu da halledilmişti diye biliyorum.

Fakat 70 liraya kadar çıkabiliyor olsam gider 2006-2008 arası BMW 320d temizinden(her ne kadar zor olsada) bulmaya çalışırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

70e cikiliyorsa insignia alinir.

Insignia zaten tercihlerim arasındaydı teşekkürler. 2.0 güzel bulunursa almak istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

Öncelikle 316i için bütçe baya fazla. F30 alamıyorsunuz mecbur E90 alacaksınız. Araç dediğiniz gibi performans bakımından vasat, sıradan bir 1.6 atmosferik ne veriyorsa onu veriyor, bmw sürüyormuş hissi beklemeyin bu açıdan. İç tasarımını da beğenmiyorum açıkçası. Fakat aracın dış görünümü, yol tutuşu, motor sesi, arkadan itiş olması, verdiği güven gerçekten güzel. Amblemi de var tabi :) Yakıt olarakta lpg ile 13L civarı yani 28-30 kuruş arası yakar.

Şık kasalı, orta, sedan demişsiniz.
    Insignia bir sedan araca göre fazla güzel bence. Şu sıralar 55-60 civarına araç bakan birisi olarak sedan alacak olsaydım insignia alırdım. 65 70 civarına yeni kasasını bakabilirsiniz. Lpg sorunu da halledilmişti diye biliyorum.

Fakat 70 liraya kadar çıkabiliyor olsam gider 2006-2008 arası BMW 320d temizinden(her ne kadar zor olsada) bulmaya çalışırdım.

Hocam evet ama insani bi zaaf olarak o bütçeye çıkınca biraz kaliteyle tanışma isteği uyanıyo. Ama BMW 3.16 ne kadar mantıklı olur tartışılır tabi. Fakat 3.20 o fiyatlara temiz bulmak nerdeyse imkansız :)

Sizde diğer arkadaş gibi Insignia tavsiye etmişsiniz, dediğim gibi aklımdaki bi modeldi. Kendi düşündüğüm bir modelde Accord ama LPG felan artıl uğraşmak istemiyorum. Insignia 2.0 dizel daha mantıklı geliyo o yüzden. Çünkü daha önce Prins taktırmama rağmen şu sıralar sorunlar çıkardı fazla yakıt vs, bakımları yapılmasına rağmen. Ayrıca motor ömrü ve performansını da göz önünde bulunduruyorum artık. Ama tabi kesinlikle olmaz demiyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.