Şimdi Ara

55 000 TL civarı Geniş Sedan veya SUV önerisi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NafirKeyh kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyim, aile 4 kişi (gün geliyor daha fazla kişi olabiliyor normalden). Ek olarak yokuş vs. durumları var (bazen yol dandik ve yokuş dik olabiliyor.). köy işleri falan oluyor arada. hatta dobloyu sırf o yüzden aldık. yoksa tamamen mantıksız araçtı bizim için. Yükleme durumu falan oluyor yani. Mesela pınar madran su kaynağı burda, gidiyorum 6/7 damacana su dolduruyorum (araç boş değil tabi), gün geliyor, 4 / 5 bidon (büyük) zeytin dolduruyoruz, yada zeytin yağı oluyor. Bir şekilde ağırlıklar oluyor yani sürekli (tabi yıl boyu sürekli değil.). Doblo 1.3 multjet, hatta dişli oranları hız değil tork için lakin, peder bey aracın bayıldığından bahsediyor. Kendisi de artık düşük motorlu araca binmek istemediğinden bahsetti bu sebeplerden dolayı. Benim için sıkıntı değil, ben 2 kişi düz uzun yol yapınca işim bitiyor. 1.6/1.4 benzin olabilir normalde lakin skoda da yok.
  • Octavia 1.6 tdi öneririm
  • Eger gucunuz yetiyorsa 1.6 güzel olur. Cok cok esya ve yolcu yoksa 1.2 de olur. Bence ikisini de gidip deneyin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NafirKeyh kullanıcısına yanıt
    Şu an gözümüze çarptı, 0 Hyundai Elantra 1.6 CCVT 59000 TL yazmakta, Sizce değer mi? Yeni kasa, + ve - leri belli değildir daha heralde.
  • C 5 veya 508 bakın c5 i enistem kullanıyo çok da memnun 508i de ben test etmiştim gayet güzel aracti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Açıkacası ben çok düşündüm.

    Motorun MPI olması, yani turbosuz olması aracın çok yakacağı anlamına geliyor. Bırakın MPI'yi, GDI motor bile ortalama 8.5 altına inmiyor...
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-fluence-2012-model-294378633/detay

    Renault fluence alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2014-blue-1.6-crdi-hatasiz-boyasiz-garantili-blue-navigasyonlu-269784847/detay


    Yakıtı iyidir. Geçen hafta 2015 dizel otomatik aldık şehir içi 6.6 ile 7.4 arası değişiyor ama 2000 km ye gelince düzelecegine inanıyorum.
  • Y2kmtt kullanıcısına yanıt
    Gözümde en başarısız dizeldir.

    Bir de C segment parasına neden B+ bir araca binsin insan?

    Bu fiyata aynı yılın C segment dizelleri alınabilir (astra j 1.3 gibi).

    Ben olsam turbo benzinli araclara bakardım.

    Hatta şuan sıfır faiz indirimi ile sıfır araç alırdım.
  • NafirKeyh kullanıcısına yanıt
    En başarısız dizel derken?
  • dostum git 508 al kendini insan gibi hisset, fluencelerle filan sürünme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redboxer82 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız, bence fluence parasının hakkını kalite olarak vermiyor. Lakin 508 de tip biraz kötü ya, yoksa iyi olabilir.
  • Arkadaşlar, 60 bin altına alınabilecek olan 1.6 GDI IX35 , 1.6 ASX , 1.4 TSI Tiguan gibi araçlarda ne gibi sıkıntılar yaşanır. Sanırım vergileri çok yüksek değil. Yakıt tüketimi nasıldır? Yada 2. el durumu? Kronik sorun var mıdır?
  • theoden_00 kullanıcısına yanıt
    Bende Sportage olduğu için ve İx35 kullanmış biri olarak bilgi vereyim.

    Şuana kadar mekanik ve elektronik aksamda sıkıntı yok. Sadece elektronik olarak Start stop bazen aküden kaynaklı devreye girmeyebilir(uzun yol yaptıktan düzelir)

    Motoru atmosferik olduğu mutlak suretle devir çevirmek ister yoksa gitmez. Tabi devir çevirince yakıt artar 11-12.5 LT gibi tüketim değerleri ortaya çıkar. LPG takılınca pek umursamazsın. 2000 lira ile 7000 lira arasında değişen LPG kiti fiyatları var.

    Bir tek sıkça değil ama şuana kadar 3 kişide gördüğüm benimde başıma gelecekken önlem aldığım bir durum var. Tavan perdesi durumu. Bu perde 2 tarafıda misina benzeri iplerle ileri geri gidiyor ve bunu ortadan değilde sağdan soldan çektiğiniz misinanın bi tarafı sıkışıp ya zor kapanıyor yada hiç kapanmıyor.Bunun için elcik kısmından çekmek daha sağlıklı olur. Birde kayganlaştırıcı madde ile bakımı yaparsak güzel olur

    Bakımı 15 binde birdir. Serviste astronomik bakım ücreti vardır ama parçaları kendin temin edip değiştirirsen 140-150 liraya bakımını yapabilirsin. (Mann W811/80 Yağ filtresi, Bosch Hava Filtresi ,Bosch Polen filtresi ,Mobil 1 Super 3000 X1 5w40 Tam sentetik 4 lt yağ)




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.