Bildirim
55,000 60,000 bütçeye alınık araba
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Farklı bir öneri olacak ama ben olsam Mercedes C220 CDI düşünürdüm -
Tam aradığınız kriterleri belirtseniz daha kolay olurdu.
bende scirocco diyim. -
araç dizel olacak 60,000 tl geçmeyecek düz otomatik farketmez -
arkaşdaşlar subaru legacy bulabileceyim bir yer varmı bayileri aradım yok yardımlar için tşk -
Chevrolet Captiva -
Subaru Legacy lerin dizel i yok diye biliyorum ama benim bildiğim bu bakalım arkadaşlar yardımcı olacaklardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzmete
arkaşdaşlar subaru legacy bulabileceyim bir yer varmı bayileri aradım yok yardımlar için tşk
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurduk_40000_km_de_subaru_legancy_boxer_dizel-21WQQaXQQ12235223WQQpXQQdisplayitem?
Araç 57.000 TL , 1.000 TL'ye gidin Kayseriyi gezin görün aracıda alın gelin. Geriye kalan paraya cepte kalır
quote:
Orijinalden alıntı: SieGeRRR
Subaru Legacy lerin dizel i yok diye biliyorum ama benim bildiğim bu bakalım arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 27 Şubat 2010; 15:25:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
quote:
Orijinalden alıntı: oguzmete
arkaşdaşlar subaru legacy bulabileceyim bir yer varmı bayileri aradım yok yardımlar için tşk
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurduk_40000_km_de_subaru_legancy_boxer_dizel-21WQQaXQQ12235223WQQpXQQdisplayitem?
Araç 57.000 TL , 1.000 TL'ye gidin Kayseriyi gezin görün aracıda alın gelin. Geriye kalan paraya cepte kalır
quote:
Orijinalden alıntı: SieGeRRR
Subaru Legacy lerin dizel i yok diye biliyorum ama benim bildiğim bu bakalım arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Var
Varmış
-
O fiyata çok temiz 1.9 dizel en full ün den 2008-2009 model alfa 159 alınır
Temsili bir ilan;
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurduk_-_acil_sahibinden_sifirdan_farksiz_2008_25_000km-51WQQaXQQ21994806WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_topl -
2004 model bmw 520 -
Aslında şuan ülkemizdeki durumlara bakacak olursak en mantıklı seçim Vw Passat 2.0 TDI olacaktır. En azından değer kaybetmeyen bir araç , piyasası çok iyi , kaliteli , performanslı , yakıt ekonomisi iyi olan bir araç.
Mantık olarak bakacak olursak , Passat en iyi tercih olacaktır.
Haricinde Skoda Superb'de düşünülebilir -
Bende tüm vw grup araçlarını öneriyorum.Teknolojide diğer markalara göre üstün durumdalar.TSİ motor ve DSG şanzıman başlı başına sektörde bir çığır açıyor. -
Sıfır Peugeot 407 derim. -
YENİ C5 1.6 HDi 110HP SXPK M/T 57.870 TL
Ben olsam başka araça düşünmeden bunu alırdım full donanımlı. -
Bence Vw Grubundan bir araç bak. Değer kaybetmez en azından. -
alfa romeo 159 yada giulietta -
SUV tercih ederseniz Tiguan öneririm -
adam 2 yıl önce konuyu açmış.ben şimdiye kadar almıştır derim siz ne dersiniz araç tavsiye edenler -
2012 1.4 TSI JETTA Highline.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 1.6 dizel jetta alınır mı
- mini cooper countryman alınır mı
- peugeot e 208
- mazda 323 tutulan modeli
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X