Şimdi Ara

532 hat nerde bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

0532 0xx ile başlamayan çok özel olmasada güzel bir numara arıyorum yardım edebilecek var mı?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bunlara baktımda çok kötü numaralar var.
    Teşekkürler

• Geçen sene telefoncular camlarına "532'li fauturalı hatlar ücretsiz" diye yazı asıyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Geçen sene telefoncular camlarına "532'li fauturalı hatlar ücretsiz" diye yazı asıyorlardı.

Sonradan faturayla gelen 70 liradan kimse bahsetmiyordu doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Geçen sene telefoncular camlarına "532'li fauturalı hatlar ücretsiz" diye yazı asıyorlardı.

Bak onu bilmiyordum.Turkcell binmeyeceği eşeğin önüne ot koymaz.

Bence 0505 ve 0542 daha prestijli.

• ilginç bir takıntı hocam. Numara 505 olsa ne 545 olsa ne. Arkadaşların sevdiklerin sana ulaşıyor mu ulaşıyor. Gerisi yok ışte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç 532 'li hattınız oldu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prestijinde falan değilim iyi bir numara bulup devamlı kullanmak istiyorum

• Bende gold numara vardı hattın numarasını degisip babama verdim rakamlar veya gold olması cokta tın

• juske J kullanıcısına yanıt
    al benden de o kadar.

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-numara-532-232-26-34-kapida-odeme-ile-turkcell-uygun-fiyatli-numaralar-146842286/detay

beyler bu ilandaki dikkatimi çektide.bu hattı alınca aktivasyon için herhangi bir ücret veriyomuyuz bilgisi olan var mı?
  • Takıntıya gerek yok. Turkcell prestij ama bildiğim bir kısım 532 ler bimcell kullanıyor
    o değil de 5abc 0ab ab 0a numaram var avantajı eşim dostum numaramı biliyor unutmuyor. Birde 533 var ne hikmetse banka mesajlarım hep 533 e geliyor. Numara taşımaktan sonra o prestij kalmadı. Dediğim şu ki akılda kolay kalan numara seçin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 532'ler eskiden çok prestijliydi kimsenin faturalı hat kullanamadığı dönemlerde tabi o dönemler.

533 3*3 *3 88 numarasını buldum ben de bi ara turkcell'de. * kısımları aynı rakamdır. sonu da 83 olsaydı daha güzel olacaktı ama bunu bulabildim.

güzel numara arıyorsanız 100 kağıttan aşağı bulamazsınız.
  • beğendiğiniz no olursa yardımcı olurum syg

http://forum.donanimhaber.com/m_69295635/f_//tm.htm#69295635
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Merhabalar.

0532 0xx ile başlamayan çok özel olmasada güzel bir numara arıyorum yardım edebilecek var mı?
    Teşekkürler

neden 532 ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Bak onu bilmiyordum.Turkcell binmeyeceği eşeğin önüne ot koymaz.

Bence 0505 ve 0542 daha prestijli.

Bende 3 tane 0542, 3 tane 0532, 1 tane de 0555 ile başlayan numaralar var.

Özellikle 0555 22x ile başladığından numaramı değiştirmek istemiyorum.

Ortaköy'de, Beşiktaş'da, Beyoğlu'nda ve Etiler-Akmerkez'de 0532 ile başlayan numaraları satan bayiler var ama sonrası nasıl bilmiyorum. Gerçi şubat 2013'de ben Etiler-Akmerkez'deki bayide 0532 31x yy zz şeklinde bir numara yakalamıştım, halen kullanıyorum.

0532 0xx, 0532 1xx, 0533 1xx ve 0533 0xx ile başlayan numaralar yeni seridir, diğerleri eski seridir

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Merhabalar.

Teşekkürler

neden 532 ?

0532'nin karizması varda ondan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

quote:

Merhabalar.

Teşekkürler

neden 532 ?

tcell çıktıktan bir sene sonra 532'li numara aldım. bunca sene oldu hala o karizmayı hissedemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

quote:

quote:

Merhabalar.

Teşekkürler

neden 532 ?

tcell çıktıktan bir sene sonra 532'li numara aldım. bunca sene oldu hala o karizmayı hissedemedim.

Bankalara kredi başvurusunda bir 0532 ile başlayan bir de diğer operatörlerin numaralarıyla başvur. 0532 ile başlayan numara ile başvurursan kredin daha çabuk çıkıyor.

Aynı şekilde genelde gerek işveren gerekse personel ol 0532 ile başlayan numaranı verirsen insanların gözünde imajın farklı oluyor. Ben 6 nisan 2000 tarihinde 0533 ile başlayan numara aldım. 10 sene kullandım. İmajım 0532 ile numara sahipleri gibi olmadı.

Zengin semtlerde oturan -ÖZELLiKLE- bayanlar görüntü olarak -ÖZELLiKLE- biraz gösterişli ise 0532 ile başlayan numara kullanıyorlarsa toplumdaki imajları da ona göre oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.