Şimdi Ara

53-60 Leveling Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, oyun gayet iyi gidiyor oynuyorum işte bir sorum olacaktı ne yapacağıma karar veremedim foruma danışayım dedim.Sorum şu:

Şu an 53 level'ım ve 60'da honor pointleri ile alınan itemlar çok hoşuma gitti.60'a kadar dungeon mı yapsam, yoksa bu leveldan mı honor kasmaya başlasam bilemedim.Aslında biraz daha yüksek level olup güçlenince bg'da kasmak daha mantıklı gibi geldi çabuk ölmemek için, ama 60a kadar yeterli honorı toplayacağımı sanmıyorum.Sizin bir tavsiyeniz var mı bu konuyla ilgili? Kaç levelda başlamalıyım honor toplamaya,önce armor setini mi yoksa off-hand + dagger'ı mı almalıyım (Staff 25k bunlar 26k tutuyor, daha mantıklı gibi geldi) vb. tüm tavsiyeleri bekliyorum.İyi günler

• pvp nin tadını çıkara çıkara gideyim diyorsun sanırım, honor kasmaya yavaştan başla ve harca o zaman bence. level farkı çok önemli olmaz çünkü o levellerde pvp set dizeyim resilience kasayım diyen az olur genelde ve bg den de exp kazanacaksın lvl de alırsın birtaraftan. yani pvp gear bayağı avantaj sağlar.

Orijinalden alıntı: Hirbag

pvp nin tadını çıkara çıkara gideyim diyorsun sanırım, honor kasmaya yavaştan başla ve harca o zaman bence. level farkı çok önemli olmaz çünkü o levellerde pvp set dizeyim resilience kasayım diyen az olur genelde ve bg den de exp kazanacaksın lvl de alırsın birtaraftan. yani pvp gear bayağı avantaj sağlar.

Tavsiyen için teşekkür ederim.Ben oyunda her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.Yani 60 levelda full honor gearına sahip olmayı kim istemez ki?

Ayrıca pek bilgim yok ama bg'den gelecek exp'ın dungeon'dan çok daha az olacağını zannetmiyorum.Hem zevkli de geçiyor aynı yerlerde dolan dolan nereye kadar

60'dan 70'e kadar rahat bir şekilde gitmek iyi olur gibi.Hem zaten uzun bir yol var önümde.54 olur olmaz bgye atlıyorum.Umarım toplayabilirim yeterli honor'ı.

• şöle bişi var eğer senin battleground grubun(her realm bir grupta toplanır isimlendirilir mesela benimki Misery ismi)da senin tarafa altec valleyi herzaman alıyorsa 53 60 arası çok hızlı ve zevkli geçer yok alamıyor en azından balinda yada garv ı(ilk bosslar)ı kesemiyorlarsa hiç battleground queue yapma direk dungeon bekle derim.
    60-70 arası sadece dungeon gidersen en fazla 3 günün alırki oda 2-4 saat wow oynuyorsan daha fazla oynuoyr ve dungeon beklemekten sıkılmıyorsan çok hızlı kasarsın derim ben
  • Honorla item alırsın ama 58 de outland e gidince çok daha iyilerini questlerden elde edebilirsin.bana kalırsa, eğer paraya ihtiyacın varsa (mutlaka olur bence) honor puanlarınla gem al, kestir, sat.ama eğer itemler içinde kaldıysa al gitsin :D bu arada hafta sonları bg listesinde 1 bgnin yanında Call to Arms yazar.eğer o bg ye girip kazanırsan çok fazla exp elde edersin.mesela ben 50 de arathi basin call to arms oldugunda, her kazandığım bg basına 8 bar alıyordum.bundan daha kolay level kasılmaz :D ama dua et Stand of Ancient falan call to arms olmasın.o levelda sana anca arathi ve warsong yarar.
  • Yalnız honorla item alıp dizmen çok zamanını alır :) O zamanla 80 olabilirsin. 53-58 arasını 1-2 günde tamamlayabilirsin. Önce Ungoro'daki questlerin hepsini bitirmeye çalış onlar seni 55 yapacaktır. Daha sonra winterspring'e git ve orada 58 olucaksın. Daha sonra Blasted Lands'a gidebilirsin. Orada Dark Portal'ı bulacaksın. O seni 58 levelden sonra kasman için Hellfire Peninsula'ya ışınlayacak. Orada 63 lvla kadar rahatça kasabilirsin. Daha sonra oradan Zangarmash'a geçmelisin. Orada 63 den 65 e gelebilirsin. 65 de Nagrand denilen yerde Ring of Valor questi açılacak. Bu quest 5-6 Stepden oluşan bir quest 80 lvl arkadaşın olmadan tek başına yapamazsın. Bir arkadaşını çağır ve o görevi yaptır çünkü sağlam experiance veriyor. Nagrand'da sadece o questi yapman yeterli. Daha sonra Blade Edge Mountains'e gidebilirsin. Orada en azından 66 yada 67 ye gelirsin. Daha sonra bir yandaki harita olan Netherstorm'a geçebilirsin. Area 52 adlı kampdan seni 68 e getirecek questleri yaptıkdan sonra '' Northrend '' e geçiş yapmaya hak kazanacaksın. Northrende geçmek demek 80 levele gelmek için gereken son düzlük demek. Oradan sırasıyla Borean Tundra - Howling daha sonra Dragonblight - Gizzy Hills - Zul Drak - Sholozar Basin - Icecrown ve ardından 80 level'e ulaşabilirsin. İyi eğlenceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Yalnız honorla item alıp dizmen çok zamanını alır :) O zamanla 80 olabilirsin. 53-58 arasını 1-2 günde tamamlayabilirsin. Önce Ungoro'daki questlerin hepsini bitirmeye çalış onlar seni 55 yapacaktır. Daha sonra winterspring'e git ve orada 58 olucaksın. Daha sonra Blasted Lands'a gidebilirsin. Orada Dark Portal'ı bulacaksın. O seni 58 levelden sonra kasman için Hellfire Peninsula'ya ışınlayacak. Orada 63 lvla kadar rahatça kasabilirsin. Daha sonra oradan Zangarmash'a geçmelisin. Orada 63 den 65 e gelebilirsin. 65 de Nagrand denilen yerde Ring of Valor questi açılacak. Bu quest 5-6 Stepden oluşan bir quest 80 lvl arkadaşın olmadan tek başına yapamazsın. Bir arkadaşını çağır ve o görevi yaptır çünkü sağlam experiance veriyor. Nagrand'da sadece o questi yapman yeterli. Daha sonra Blade Edge Mountains'e gidebilirsin. Orada en azından 66 yada 67 ye gelirsin. Daha sonra bir yandaki harita olan Netherstorm'a geçebilirsin. Area 52 adlı kampdan seni 68 e getirecek questleri yaptıkdan sonra '' Northrend '' e geçiş yapmaya hak kazanacaksın. Northrende geçmek demek 80 levele gelmek için gereken son düzlük demek. Oradan sırasıyla Borean Tundra - Howling daha sonra Dragonblight - Gizzy Hills - Zul Drak - Sholozar Basin - Icecrown ve ardından 80 level'e ulaşabilirsin. İyi eğlenceler.

Arkadaşım çok iyi anlatmışın gerçekten çook teşekkür ederim gerçekten güzel bir rehber.Bunu uygulayacağım kesinlikle zaten queue 20 dk sürüyor o arada boş boş dolanıyordum

Assasinlblade: Bilgilerin için teşekkürler.

AqniQai:Set met çok iyi geldi ya yoksa illede honor itemları demiyorum yaniOutland'de daha iyisini bulabileceksem boşuna kasmışım o kadar dungeon yapsaydım keşke:( 4200 küsür honoru da arkadaşın dediği gibi gem almak için harcayacağımda 100g'den fazla kazancım olur mu bilmiyorum 4k honor ne ki?

Hepinize teşekkür ederim tekrar.Arkadaşın dediği rehber + dungeon ile leveling yapacağım.İnşallah çabuk 60 olurum uçan bineklere çok özendim ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 level hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Level 1 Twink Yardım ve Guide
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Ben geçen yaz 70-80 arası alterac kasmıştım questlerden çok daha hızlı olmuştu. Şimdi yine başladım hala öylemi henüz 50 olamadım 50 olunca direk av girmeyi düşünüyorum bir daha 80 e kadar çoğunlukla öyle kasmayı düşünüyorum. Bir de burning legiondayım ve şu ana kadar gözlemlediğim ally fena halde eziliyor, 80 de de öylemi veya avdede öylemi merak ettim.
  • 3700 civarı honor vardı yapacak bir şey bulamadım.Bari insignia of the horde adlı trinketi alayım dedim.Hem achievement geldi hem de will of forsaken gibi.Daha iyi bir trinket bulana kadar işimi görür herhalde

Ungoro Crater'e gidiyorumda girişi nerde valla bilmiyorum gidince anlarız.

Orijinalden alıntı: loodyeyes

3700 civarı honor vardı yapacak bir şey bulamadım.Bari insignia of the horde adlı trinketi alayım dedim.Hem achievement geldi hem de will of forsaken gibi.Daha iyi bir trinket bulana kadar işimi görür herhalde

Ungoro Crater'e gidiyorumda girişi nerde valla bilmiyorum gidince anlarız.

Boşuna harcamışsın honoru, Hellfire da 3 kuleli günlük PvP görevde veriyordu bedavadan onu.

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.