Şimdi Ara

525 puan ile YTÜ MATEMATİK [ Hacettepe Tıp ' ı bırakmış ][ Olay çözüldü] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
9.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe tıpa gidebilecekken Pamukkale tıpa giden var (yök Atlastan gördüm ben de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipopatan -- 29 Ağustos 2020; 13:32:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Hocam fizik ytünün en düşük kapatan 2. bölümüydü sanırım diğeride fransızca tercümanlıktı. Fiziği 260 puandanmı ne kapıyordu burda önemli olan o. Tamam sen çalışkan biri olabilirsin ama sınıfında daha hayatında trigonometrinin t sini bilmeyen insanlar gelecek bu insana o kadar batıyorki bunlarla nasıl aynı sınıfa düştüm diyorsunuz ve bu sizide etkiliyor. Adam sınavda fiziğe dokunmasa fiziğe girecek puanı oluyor yani
  • Hocam YTÜ bundan 7-8 sene önce efsaneydi İTÜ ile yarıştırırlardı bütün sözlüklerde dahi fakat şimdi malesef kimsenin ytü yü taktığı yok tek bildiğim kampüsü 10 numara
  • Hocam cengci olarak almanyada geçerli bir diploması olacak heleki akrabaları felan alamancıysa euroyla maaş almayı garantilemiştir o kişi
  • ösymdekituvaletpompası kullanıcısına yanıt
    aslında tam tersi, eskiden ytüden millet boş beleş mezun olurdu. dersler kolaydı, sayısı azdı ve geçmek çok kolaydı. bizden 3-4 dönem büyüklerde öyleydi durum. şimdi çok ders var, dersler daha zor ve kapsamlı artı geçmesi çok daha zor. eskiden ortalamaya göre olurdu notlandırma yani az çalışan adam 26-27 ile cc ile geçebilirken şimdi 50 ile bile kalanlar oluyor 55-60 ort olduğunda (eskiden dd geçiyorken şimdi kalıyor geçme notu dc, bunun da etkisi var)

edit: ytünün artık iplenmemesinin sebebi okulun reklam yapmaması (gtünün 4-5 tane düzgün mezunu var onlar paso reklam yapıyor, bizden mit ye stanforda gidenler var ama okulla bağları kalmadığı için hiç bilinmezler bile.) ne kadar kötülense bile (ben de habire kötülerim ama övülmesi gereken çok yer de var) sonuçta teknik mühendislikte odtü ve itüden sonra gelen okul. hacettepe falan demeyin hacettepenin ders yükü ve teknik imkanları bizimkinin %10 u bile etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsekili_Big_Smoke -- 29 Ağustos 2020; 14:49:57 >

• Hocam valla benim bundan bir kaç sene önce ytü de mimarlık okuyan arkadaşım vardı kan alıyorlardı çocuktan okulu bile uzattı çocuk. Habire maket habire maket çocukla oturup doğru düzgün cs bile atamıyorduk
  • Hocam diger universiteler forumlarda kotu yonlerinden pek bahsetmezken Ytu ‘ nun butun kotu yonlerini acik acik konusuyoruz ve bu yuzden insanlar bazi universiteleri kusursuz saniyor . Halbuki biraz forum haricinde direkt orada okuyan insanlarla konussalar burada ovulen diger universitelerde de birsuru sorun oldugunu gorecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sorgulamayın belki adam kim milyonerde sunucu olmak istiyordur

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 20 Eylül 2020; 12:17:53 >
  • berat_38 B kullanıcısına yanıt
    Düşünsenize asıl amacının sadece DH'de adına ayrı konu açmak olduğunu

• Superational273 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam adam ingilizce bilmiyormuş

• riseofstar kullanıcısına yanıt
    Yok hocam belli bir seviyede ingilizce biliyormus ama bolumu %100 ingilizce okumak istemiyormus .O yuzden %30 ingilizce olan Ytu ‘ ye gelmis

• Matematik %30 ingilizceyse yine de İYS'ye girmesi gerekmiyor mu?

• Superational273 S kullanıcısına yanıt
    Ytu ‘ de %100 ingilizce ve %30 ingilizce olan bolumler ayni siniflarda hazirlik egitimi goruyorlar ve ayni sinava giriyorlar . Yani iys ‘ yi gecmesi lazim

• Sınava tekrar hazırlanmak baya ilginç ama.ben de 5'e geçtim bırakma düşüncem var ama asla tekrar hazırlanamam zaten tekrar hazırlansam bile şu an kullanabilecepim puanı alamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Myp hakki bittigi icin tekrar hazirlanmis

• Daha önce merkezi yatay geçiş mi yapmış o zaman? bilmediğim bi madde falan var diye korktum şimdi.bu hakkın bitiş süresi yok diye biliyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet daha onceden merkezi gecis yapmis

• Arkadaşla iletişime geçebileceğimiz bir yer var mı? Bende matematiğe geçmeyi düşünüyorum Tıptan?
  • hocam madem tıpa ilginiz yok neden yazdınız zamanında?

edit: burdan tıpa ilgi duymayıp parası için ya da aile baskısıyla vs yazanlara/yazmayı düşünenlere sizi örnek göstermek istiyorum. tıpa ilgi duymazsanız kendinize eziyet edersiniz. @meftun özellikle sana diyom. sadece para için çekilecek eziyet değil ve tıpı gözünüzde çok büyütüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 27 Ocak 2021; 8:21:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.