Bildirim
525 mi 620 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabikide 525
yükleyemeyeceğin oyun yok . -
525 ancak ön kamerası yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 4 Şubat 2014; 21:45:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
525te 1gb ram ve ekranı 620den daha büyük. Oyun konusunda sıfır sıkıntı.
620de Flash var 525te yok. 525 bence daha iyi tercih ve tasarımı da bence daha güzel.
525'in + ları:
Daha büyük ekran
1gb ram
620'in + ları:
Ön kamera
Flaş
Kararını bunlar belirlemeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
Arkadaşlar iki telefondan birini alıcam fakat wp den pek anlamıyorum. Daha doğrusu babama alacağız. 620 yi beğendim fakat 512 mb rami düşündürüyor arada sıkılıp oyun oynamak istediğinde oynayamıcak desteklemicek telefon Öneriniz nedir sıfır telefonda mak 600 2. elde 400 lira sınır var.
Bugün gidip tüm lumia serisini inceledim. 620 , 525'in yanında oyuncak gibi duruyor
-
525'in kamerası nasıl peki ? Tabi ki üst düzey bişey beklemiyorum fakat çamur gibi çekmesinide istemem. Mesela General Mobile Discovery ile karşılaştırmak gerekirse onun kamerasına göre nasıl acaba bilen var mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: enesgs35
quote:
Arkadaşlar iki telefondan birini alıcam fakat wp den pek anlamıyorum. Daha doğrusu babama alacağız. 620 yi beğendim fakat 512 mb rami düşündürüyor arada sıkılıp oyun oynamak istediğinde oynayamıcak desteklemicek telefon Öneriniz nedir sıfır telefonda mak 600 2. elde 400 lira sınır var.
Bugün gidip tüm lumia serisini inceledim. 620 , 525'in yanında oyuncak gibi duruyor
Hocam telefonun kalınlığı nasıl ? Birde ekranı ve kamerası nasıl acaba
-
quote:
quote:
quote:
Hocam telefonun kalınlığı nasıl ? Birde ekranı ve kamerası nasıl acaba
HTC'nin 5mp'lik kamerasından 3-4 kat daha net ve odaklı çekiyor.
-
Ekranı nasıldı birde sanırım birazcık kalın -
quote:
Ekranı nasıldı birde sanırım birazcık kalın
1 cm kalınlık var fazla abartmayalım Ekranı biraz mat geldi bana 920^ye oranla. Ama yine de iş görür. HD olmasa bile 480p ekran kalitesi var. Ayrıca ekran çizilmeye dayanıklı üretilmiş -
quote:
quote:
Ekranı nasıldı birde sanırım birazcık kalın
1 cm kalınlık var fazla abartmayalım Ekranı biraz mat geldi bana 920^ye oranla. Ama yine de iş görür. HD olmasa bile 480p ekran kalitesi var. Ayrıca ekran çizilmeye dayanıklı üretilmiş
Baya inceymiş Teşekkürler yarın gidip birde ben inceliyim
-
525, eski Nokia takozluğuyla lükslüğün buluştuğu telefon
525 de pusula ve clearblack yok galiba onuda goz onunde bulundurmak lazim.
Edit:500 tl imis fiyati o zaman hic dusunmeden 525
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 4 Şubat 2014; 23:10:18 >
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
525, eski Nokia takozluğuyla lükslüğün buluştuğu telefon
Yarın gidip incelicem taksit olayını filan bilmiyorum noldu onu sorayım bi hemde telefona bakmış olurum -
Tabiki 525. Baban Vine falan çekmez heralde -
525 al 499 lira cidden bu fiyata daha iyisi, hatta dengi bile yok. -
525 çok hesaplı hocam kesinlikle öneririm. Elime alıp inceleyemedim ama 1gb ram o fiyat çok mantıklı duruyor cihaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Jracool
Tabiki 525. Baban Vine falan çekmez heralde
Belli olmaz Şaka bi yana gündüz fotoğrafları orta düzeyde olsun yeterli ön kamera gereksiz zaten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jracool
Tabiki 525. Baban Vine falan çekmez heralde
Belli olmaz Şaka bi yana gündüz fotoğrafları orta düzeyde olsun yeterli ön kamera gereksiz zaten
525 ile aynı mı bilmiyorum ama aynı değilse bile daha iyidir 525 muhtemelen.
şu 520 ile çektiğim Bi fotoğraf;
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X