Şimdi Ara

5200 - 5300 Official Topic (mini inceleme) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
30.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende nokia 5200 var.ama benim bir sorunum var mesaj bölümünde masaj gelen kişinin numarası görünüyor.ben onun isim yazılı olmasını istiyorum.bunu nasıl ayarlaya bilirim.
  • Arkadaşlar kimse genel bi 5300 incelemesi yapmamış bari ben yapayım dedim:)
    +Öncelikle telefonun ses kalitesi hakkaten çok iyi özellikle hoparlörü çok net ayrıca çok da yüksek ses veriyor.
    +Bas konuş olması güzel fakat telefonda 3g war mı yok mu çözemedim EGPRS var evet ama 3g olması için çift kamera olması gerekiyor sanırım.
    +Çaldığı/Desteklediği formatlar:GIF87a, GIF89a, JPEG, PNG, WBMP, AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4,H.264/AVC,3GPP , WMA, AMR-NB, SP-MIDI, MIDI Tones (poly 64), True tones
    +Mp3 yüklemeye gerek yok zira eAAC+ formatının kalitesi de baya iyi bence pek fark yok. ayrıca yerden de tasarruf sağlıyor.
    +Şarjı bekleme modunda gayet iyi.Müzikle 10-12 saat gidiyor. Oyunlarla daha da kısalmakta.
    +Nokia Software updater ile kendiniz flash atabiliosunuz kolayca ben attım bi sorun olmadı.
    +Suite yazılımı otomatik olarak eAAC+'a çeviriyor. Size sadece sürükleyi bırakmak kalıyor.
    +512 hafıza kartına 300 civarı eAAC+ yükleniyor. 2 GBda olacakları siz düşünün.
    +Radyosu 20 istasyona kadar Hafızada tutuyor.
    +Akış(streaming) destekliyor. AVEA hattıyla mobilvizyona girdim görüntü net ve akıcı fakat çok kontor gidiyor:)
    +Kendi E-mail programı var.
    +Swf,Gif gibi uzantıları destekliyor.
    +Kutudan çıkan kulaklıklar gayet iyi ayrıca stereo bluetooth kulaklıkları destekliyor.Önerilerinizi bekliyorum.

-Video kalitesi biraz düşük.SQCIF çekiyor ayrıca 3gp. pek kaliteli değil.
    -Fotoğraf kalitesi fena değil fakat malum profesyonel işler beklememek gerek.
    -Sadece java destekliyor olması kötü. Bence symbian yakışırdı.
    -Kartsız hafizası 8 mb.Neyse ki 256 kart çıkıyor içinden.
    -Hoparlördeki sorundan ben de mudariptim. biraz kaba kuvvet kullandım şu an sorun yok ama tavsiye etmem çünkü tesadüfen oldu.Çözüm için tamire gönderdim ama sonuç değişmedi. En büyük eksisi bu. Hoparlör ve hoparlör telleri kapağa ve tuşlara çok yakın,zira basınca temassızlık yapıyor sanırım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Diğerlerini ayrıca eklerim;)

!! Wap ayarlarından wap gprs değil de internet seçmek daha avantajlı. wap gprste süre ile,internette ise indirdiğiniz byte ile ücretlendirilirsiniz. Özellikle msnde bu işe yaramakta.
    ?? MSN demişken,www.getjar.com da bi sürü program war ama benim favorilerim mig33 plus ve bing. özellikle bing çok çok az kontor yiyor.
    ?? Mp4 videoları oynatmak için püf noktası çözünürlüğün en çok 176 x 144 olması. daha büyükleri çalmıyor.
    Sorularınız olursa alabilirim. Ayrıca oyunları sol üstte çalıştırmasının sebebi çözünürlüğün uymaması. 320x240 oyunlar olmalı java ve boyutları 1024kbden büyük olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugo -- 30 Ekim 2007; 23:30:31 >

• Bu hoparlör sorunu kaç gündür bendede var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolsten -- 7 Kasım 2007; 14:52:53 >

5200 - 5300 Official Topic   (mini inceleme)

• 5200 için temalar
    spiderman 3 teması
    http://gallery.mobile9.com/f/238467/
    iphone teması
    http://gallery.mobile9.com/f/303125/
    vista teması
    http://gallery.mobile9.com/f/301229/

• http://forum.donanimhaber.com/m_15078642/mpage_4/key_/tm.htm
    3110 classic topiğinde 5200 uyumlu oyunların inkleri var çoğu 5200dada çalışıyor isteyen indirebilir
    ayrıca 128x160 oyunları bu sitedende indirebilirsiniz
    http://gallery.mobile9.com/c/128-160-mobile-java-games/1/?fi=43
  • Arkadaşlar 5200 telefonumda bi türlü worms fort 3d oyununu oynayamadım.Uygulama hatası diyor ve açılmıyor.Yokmu bunun bi çaresi yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 16 Kasım 2007; 9:20:15 >
  • söyledeiğin yere hangi hattı kullanıyosan ona göre girceksin şebekenin merkez numarasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamturke -- 16 Kasım 2007; 9:28:45 >
  • ya ben geçen gün bi 5300 aldım ama kapağı kirlendi, böyle kırmızı olan kısımları karardı gibi, beyaz olan kısımlardada vardı ama oraları silince çıktı... ama kırmızı kısmındakiler çıkmıyor. Kapağı temizlenebiliyormu bu cihazın?
  • Arkadaşlar 5300'ın kutu içeriğinde olan 2.5mm 3.5mm kulaklık dönüştürücüsünden arıyorum. Her yerde var demeyin biliyorum evet var. Zaten aldım bir tane Çin işi. Çok dandik bir şey yolda yürürken sürekli çıkıyor ve bazen telefonla bağlantı kuramıyor. (Bu sabah 15 dakika boyunca sokup çıkardım telefon kulaklığı görmedi.)

Bu sebeple orjinalini almak istiyorum. Kullanmayan arkadaşlardan veya telefonunu satacak olanlardan almaya hazırım. Gözüm döndü şuncacık minicik alete 20 YTL bile vermeye hazırım hatta ve hatta.

İstanbul içinde elden alabilirim birinizden..
  • arkadaşlar bu telefonu bayadır inceliyorum almaya kararlıyım...ama bi sorum olcak sizlere...ben telefonu cok dusuren bide biraz hor kullanan birisiyim bu telefonu almalı mıyım dayanklıı bi telefon mu?
  • bu telin mms ayarları gelmior telefona model bulunamadı diyor ne yapmalıyım ?
  • Arkadaşlar şimdi ben 5200 tema programı arıyorum ama s40 s60 gibi bir sorun çıktı bu telefonun s60 s40 olduğunu nasıl anlarım yada bilen varmı ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.