Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 3110 çıkmış...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: yirmisekizli
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: 3110 çıkmış... Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
photographer86

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 15:12:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: arkabisrem

arkadaşlar şu flashı tavsiye ederim duvar kağıdı yapınca çok güzel oluyor: http://gallery.mobile9.com/f/287442/

ayrıca bu 2 oyunda güzel: http://rapid-share.com/files/63711630/2_java_3110.rar.html

eYVALLAH KARDEŞ, ÇOK SAĞOL

| Canon EOS 400D | Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon BG-E3 Battery Grip |
|Toshiba 2gb Compact Flash Card | Hama-Star 56 Tripod | Lowepro-Fastpack 250 Bag |

>>APPLE 8 gb iPod Touch & İpod Shuffle User <<

!brahim

Sisteme Gözat

20 Ekim 2007; 21:24:07 

Geçen çarşamba bu telefondan aldım. Telefonun kamera kalitesi gerçekten iyi değil. Samsunglar çok daha başarılı duruyorlar. Ayrıca arama esnasında konuşulan süre görünemiyor. Üstelik daha 3. gününde resimde gösterdiğim tuşun alt kısmında tutan kısımlar çok zayıfmış ve tuş içine göçtük hale geldi. (Hala işlevini görüyor ama şimdi 3 günlük telefonu servise vermek zorundayım )

Velhasıl kelam keşke almasaydım, sağlam duruşuna aldandım... Altunizade Teleservice e götüreceğim, inşallah kısa sürede hallederler.

Ekteki dosya (1)

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
çöldeki bedevi senden medeni...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni...

Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
arkabisrem

20 Ekim 2007; 22:52:54 

quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

Geçen çarşamba bu telefondan aldım. Telefonun kamera kalitesi gerçekten iyi değil. Samsunglar çok daha başarılı duruyorlar. Ayrıca arama esnasında konuşulan süre görünemiyor. Üstelik daha 3. gününde resimde gösterdiğim tuşun alt kısmında tutan kısımlar çok zayıfmış ve tuş içine göçtük hale geldi. (Hala işlevini görüyor ama şimdi 3 günlük telefonu servise vermek zorundayım )

Velhasıl kelam keşke almasaydım, sağlam duruşuna aldandım... Altunizade Teleservice e götüreceğim, inşallah kısa sürede hallederler.

telf. hangi ülekenin malıydı sorabilirmiyim?
valla ben alalı 2 ay oldu cızırlı bile yok hç bi yerinde. allah korusun, olmasında.

Kullanıcısı

!brahim

Sisteme Gözat

21 Ekim 2007; 0:31:05 

quote:

telf. hangi ülekenin malıydı sorabilirmiyim?
valla ben alalı 2 ay oldu cızırlı bile yok hç bi yerinde. allah korusun, olmasında.

Made in Hungary... Bunlarda zaten farklı fabrika var mı bilmiyorum. Ayrıca KVK nın garantisinde...

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
çöldeki bedevi senden medeni...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni...

Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
ReDevils

21 Ekim 2007; 1:25:19 

ark.lar bu tel alınmaz derim, bi kere ekran küçük, çöz. 128x160, cam 1.3 ki kaliteside iyi değilmiş fotoların, video çekimleri kötü, kasası güven vermiyor plastik bozması gibi birşey insanın içi ısınmıyor. yazık günah 290 ytlye.

arkabisrem

21 Ekim 2007; 11:11:38 

quote:

Orjinalden alıntı: ReDevils

ark.lar bu tel alınmaz derim, bi kere ekran küçük, çöz. 128x160, cam 1.3 ki kaliteside iyi değilmiş fotoların, video çekimleri kötü, kasası güven vermiyor plastik bozması gibi birşey insanın içi ısınmıyor. yazık günah 290 ytlye.

zevk meselesi. bu tel alınmaz deyip hemen herkez almasın demek biraz ayıp kaçıyor.

Kullanıcısı

photographer86

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Ekim 2007; 11:21:04 

quote:

Niye alınmasınmış? N serisi telefonlara para verecek kadar düşüncesiz sanmıyorum kendimi. İsterse 10 mp kamera olsun bir telefonda sonuçta telefon. Ben 3110'un kamerasını kullanmıyorum zaten, eğer fotoğraf çekmeyi seversen fotoğraf makinası alırsın ki bende öyle yaptım. Ekran gayet iyi. Kasası çok sağlam. Özellikle arka kapağının mekanizması çok hoşuma gitti diğer nokia modellerindeki gibi bir süre sonra laçka olma şansı yok. Ses kalitesi süper ve ses çıkışı güçlü. Bluetooth, edge, baskonuş, müzikçalar, radyo... Eee daha ne olsun üstelik 290 ytl değil. Ben 255 e aldım. Kvk garantili

| Canon EOS 400D | Sigma 70-300mm F/4-5.6 APO | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Canon BG-E3 Battery Grip |
|Toshiba 2gb Compact Flash Card | Hama-Star 56 Tripod | Lowepro-Fastpack 250 Bag |

arkabisrem

21 Ekim 2007; 12:22:29 

quote:

Orjinalden alıntı: photographer86

quote:

Niye alınmasınmış? N serisi telefonlara para verecek kadar düşüncesiz sanmıyorum kendimi. İsterse 10 mp kamera olsun bir telefonda sonuçta telefon. Ben 3110'un kamerasını kullanmıyorum zaten, eğer fotoğraf çekmeyi seversen fotoğraf makinası alırsın ki bende öyle yaptım. Ekran gayet iyi. Kasası çok sağlam. Özellikle arka kapağının mekanizması çok hoşuma gitti diğer nokia modellerindeki gibi bir süre sonra laçka olma şansı yok. Ses kalitesi süper ve ses çıkışı güçlü. Bluetooth, edge, baskonuş, müzikçalar, radyo... Eee daha ne olsun üstelik 290 ytl değil. Ben 255 e aldım. Kvk garantili

walla ağzına sağlık.

Kullanıcısı

speed16

21 Ekim 2007; 15:37:35 

valla bende telefondan çok memnunum malzeme kalitesi süper ses çıkışı zaten hayranım(6630dan yüksek) 250 ytl alınacak en güzel telefon 290 değil bende 250ye aldım genpa garantili sonuçta elektronik birazda şans ürünü kamerasıda gündüz güneşli bir alanda gayet güzel çekiyor en azından bana yetiyor zaten adı üstünde telefon.... Ha güzel fotograf çekmek istiyorsanız bir fotograf makinası edinin

www.gursus.tr.gg
xandy

21 Ekim 2007; 18:25:42 

cep telefonlarındaki kamera bence bir yerde iken farklı birşey gördüğünde o anda da yanında fotoğraf makinan yoksa çekmen için. 1.3 mp lik kamerası da bence bunu idare edecek kadar iyi. malzemesine gelince gayet sağlam hissi veriyor bana. mp3 playerı da gayet güzel.

bişey sorayım. bluetooth kullanırken sanırım bilg.dan kaynaklanan bir nedenle dosya gönderilemedi ve öylece kaldı. geri gelemedim kitlendi. sonra ekran bembeyaz olup geri açıldı sanki. resete benziyor. sonra bir sorun çıkmadı. yine bir defasında bluetoothdan mp3 attım sonra bağlantıyı kes deyince de aynını yaptı. gerçi bir sorun yaratmıyor ama sizlerde de böyle birşey oldu mu? bu arada her zaman olan bir durum değil.

ACER 5634WLMI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz / 128MB Geforce Go 7300 max512MB Hypermemory / 1 GB Ram 533MHz / 120GB 5400rpm / 15.4" WXGA Crystal Bright parlak ekran / DVD-RW *** Canon Powershot A 720 IS ***
arkabisrem

21 Ekim 2007; 18:46:10 

quote:

Orjinalden alıntı: xandy

cep telefonlarındaki kamera bence bir yerde iken farklı birşey gördüğünde o anda da yanında fotoğraf makinan yoksa çekmen için. 1.3 mp lik kamerası da bence bunu idare edecek kadar iyi. malzemesine gelince gayet sağlam hissi veriyor bana. mp3 playerı da gayet güzel.

bişey sorayım. bluetooth kullanırken sanırım bilg.dan kaynaklanan bir nedenle dosya gönderilemedi ve öylece kaldı. geri gelemedim kitlendi. sonra ekran bembeyaz olup geri açıldı sanki. resete benziyor. sonra bir sorun çıkmadı. yine bir defasında bluetoothdan mp3 attım sonra bağlantıyı kes deyince de aynını yaptı. gerçi bir sorun yaratmıyor ama sizlerde de böyle birşey oldu mu? bu arada her zaman olan bir durum değil.

benim bilg. bluetooth olmadığım için bişe diyemicem.ama şöle olmuştu. kart okuyucusuyla hafıza kartına bayağı bi müzik yüklemiştim. daha sonra telf.a taktığımda telf. kendi kendine açılıp kapanmaya başlamıştı. bende kattaki herşeyi sildim. daha sonra telefonun kendi usp portundan müzikleri attım bi sorun çıkmadı.

bu arada birşey sorcam. bilg.ra bir usp bluetooth ne kadardır piyasada.

Kullanıcısı

photographer86

Sisteme Gözat

21 Ekim 2007; 19:49:26 

quote:

Orjinalden alıntı: arkabisrem

quote:

Orjinalden alıntı: xandy

benim bilg. bluetooth olmadığım için bişe diyemicem.ama şöle olmuştu. kart okuyucusuyla hafıza kartına bayağı bi müzik yüklemiştim. daha sonra telf.a taktığımda telf. kendi kendine açılıp kapanmaya başlamıştı. bende kattaki herşeyi sildim. daha sonra telefonun kendi usp portundan müzikleri attım bi sorun çıkmadı.

bu arada birşey sorcam. bilg.ra bir usp bluetooth ne kadardır piyasada.

25, 30 ytl civarı.

xandy

21 Ekim 2007; 20:20:25 

hafıza kartıyla alakalı olabilir bence de çünkü bir nevi reset oluyordu herhalde dosyalar güncellendiğinden filan olmalı.

bluetooth'u teknosada yanlış hatırlamıyorsam 15 ytlye görmüştüm. kalite ne kadar etkiler bilmiyorum ama 10-20 ytl arası bişey bulursun tahmin ediyorum.

ACER 5634WLMI Core 2 Duo T5600 1.83 GHz 2MB 667Mhz / 128MB Geforce Go 7300 max512MB Hypermemory / 1 GB Ram 533MHz / 120GB 5400rpm / 15.4" WXGA Crystal Bright parlak ekran / DVD-RW *** Canon Powershot A 720 IS ***
jarhead