Şimdi Ara

%52 bu nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.yuzde52.org/ su siteye bi bakın derim iyice meraklandım
  • Sanırım bi tür satanist benzeri bir grup..ve/veya bi grup ülke yönetimine karşı çıkan terörist ve/veya 1 grup zevk için suç işleyen bir avuç pisikopat topluluğu ve/veya gizemli görünmeye çalışarak kendini millete bi pokmuş gibi tanıtmaya çalışan bi grup embesil.. ve/veya bi reklam kampanyası..
    Veya hepsi...
    bunların cevabını bulursan sen %53 olursun

Bunlar gibi birsürü şey internette mevcut fazla takılmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanKHAN -- 26 Ekim 2006; 17:12:41 >
  • Bu metin bonzai diye birinden bir iki yere atılmış yazıda bahsedilen inter-net trafiği nedir?onu anlayabilmiş değilim. bonzai ne olduğunu biliyor ama söylemiyor.adam sanki çarpılmış gibi yorum yapmış.

insanların ilk seferde anlayamadığı şeylere espriyle karışık tepki göstermesini artık anlayışla karşılıyorum. aynı geyikleri bende yaptım ama sonra boyumun ölçüsünü alıp utandım.ne olduğunu öğrendiğinizde sizde inanın çok şaşıracaksınız. açıktan dolaşan bilgilerden pek bir şey anlayamazsınız. bazı kişilere gelen maillerde anlatılanlar buradaki herkesin ilgisini çekecek değerde.o mailleri alanların inter-net trafiğine girmenizi öneririm.onun dışında bir süre sonra açıklanacağı söyleniyor.o zamana kadar beklemenizi önerim. gerçekten insanın aklı ilk seferde almıyor ama %52 sizsiniz.herkese selamlar.

Orjinalden alıntı: yucca

Bu metin bonzai diye birinden bir iki yere atılmış yazıda bahsedilen inter-net trafiği nedir?onu anlayabilmiş değilim. bonzai ne olduğunu biliyor ama söylemiyor.adam sanki çarpılmış gibi yorum yapmış.

insanların ilk seferde anlayamadığı şeylere espriyle karışık tepki göstermesini artık anlayışla karşılıyorum. aynı geyikleri bende yaptım ama sonra boyumun ölçüsünü alıp utandım.ne olduğunu öğrendiğinizde sizde inanın çok şaşıracaksınız. açıktan dolaşan bilgilerden pek bir şey anlayamazsınız. bazı kişilere gelen maillerde anlatılanlar buradaki herkesin ilgisini çekecek değerde.o mailleri alanların inter-net trafiğine girmenizi öneririm.onun dışında bir süre sonra açıklanacağı söyleniyor.o zamana kadar beklemenizi önerim. gerçekten insanın aklı ilk seferde almıyor ama %52 sizsiniz.herkese selamlar.

İlk seferde anlaşılamayan hikayesini geçelim artık böyle 1-2 eski reklamcılık oyun larıyla ilgi çekmeye çalışan 1 avuç insanın yaptığı şey nasıl birşey olabilir ki sanki..
    Madem iyi birşey açıklasınlar ozaman neden bekletiyolar..
    %52 Benmişim yok devenin nalı...

• alcohol %120nin kardeşi

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

ben dusunuyorum kı butun mılletın ılgısını kendı uzerlerıne toplamak herkes %52 nedır arastırsın faln mılletı merak ettırmek bence...

Kessinlikle beya..Arada bir çıkar böyle manyaklar..Aldırış etmemek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 26 Ekim 2006; 18:54:28 >
  • 5 kasımda ne olduğu açıklanmaya başlanacakmış.onun dışında boğaziçi,9 eylül,odtü,ankara siyasaldan bir gurubun organizasyonu olduğu söyleniyor.bir iki gazeteci ve öğretim görevliside varmış

%52 nedir sorusuna cevap arayanlarımız buraya tıklayabilirler

aktu52 (1 Kasım Çarşamba 07:14):
    orduluyum sende ordulumusun?ne ayak %52 falan arabamin plakasida 5252 görürsen bir yerlerde tanisalim.bana yollama ilgilenmiyorum.

Bu fotoğrafı ve mesajı yollayan arkadaşın amacı nedir, pek anlayamadık. Arabasının havasını atıyorsa eğer %52'nin bu otomobillerle ne şekilde ilgilendiğini yakında herkes görecek Ordulu arkadaş, Münih'teki evini ve iş yerini biliyoruz. Ona göre adamlarımızı yollar, seninle ve arabanla tanışırız. Onun arabası var, 2 x 52'li... Acaba sigortası da var mı?

...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.