Şimdi Ara

52-55 LCD için beklemeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır 52 ve ya 55 inç LCD araştırıyorum...Bir ara samsung 52a756 ya karar kılmıştım büyük şehirde olmadığımdan karar verdiğim aşamada gidip alamadım ve fiyatların sürekli düşmesi yeni modellerin çıkması samsungun 52 inçler hariç diğer modellerinde LED e geçmesi sonucu kafam allak bullak oldu ve 52a756 yı askıya alıp başka modellere yönlendim...Şu an elimde nerdeyse 3 yıllık 3000:1 kontrastlı samsung 32s71 var ve ben bu televizyonun Hem SD hem HD performansından çok memnunum bu nedenle de birgün acaba LG 52 inç 7000 veya toshiba 52z3030 alıp 3-4 bin e bu işi kapatsam mı diyorum sonra kendimi 55a956 fiyatı araştırırken buluyorum... Kullanım amacım yüzde 70 HD film dizi yüzde 25 ps3 ve sadece yüzde 5 SD olucak...Kısaca SD performansı beni pek etkilemiyor...LCD yi ucuza alırsam ses sistemimide yenileyip AV receiver almayı düşünüyorum... Sony nin 5500 serileri ve samsungun yeni B serisini beklemelimiyim? Samsungun B serileri çıkınca 7 ve 9 serisi kalkıcak mı? 55a956 için fikriniz? Bu hafta sonu istanbul ve ya ankaraya gidip bu işi bitirmeyi düşünüyordum daha beklemelimiyim? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

• samsungun a9 serisi çok iyi bir ürün. kesinlikle tavsiye ederim. led teknolojisi en üst model daha ne olsun. bekliyeceksin tam karar verdim derken biri çıkacak yeni bir model daha çıkartacak. o zaman da acaba bunu beklesemmi diyeceksin. açıkcası bu işin sonu yok bekleyerek bişeye sahip olmak çok zor. samsungu gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • Şimdi birde ÖTV indirimi çıktı en iyisi biraz daha beklemek...:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.