Şimdi Ara

512kbps dsl Speedtest 121kps.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 aydır 512 dsl kullaniyorum 2 gün oncesine kadar hersey güzel gidiyordu 2 gün once ne olduysa oldu ben birsey degistirmedigim halde bir yawaslama sezdim Speedtest.ttnet.net.tr ye girip bir test ettiriyim dedim 121kbps demezmi deli oldum inanamadim.
    Dedim gecer elbet bekledim su anda birkez daha test ettim biraz ilerlemis 132 diyor ..!!!!!!

Modemim usb konsolunda baglantimin 512 oldugunu görüyorum ama nerde test edersem ediyim 100 lerde yurt disini hic soylemiyorum bile

ne yapmam gerekli nereye telefon etmeliyim ne gibi seyler söylemeliyim icimden yüksek sesle küfür etmek geliyor yardım ederseniz sevinirim.

Saygılar

Orijinalden alıntı: lifos

arkadaşım bu günlerde internet böyle bende anlayamadım bi gelip bi gidiyo. bekle biraz bence
    İzmirdede durum aynı

Orijinalden alıntı: hasok

İzmirdede durum aynı

Alıntıları Göster
    benımkıde 110 u gecemedı hersey kapalı olmasına ragmen

• quote:

Orijinalden alıntı: ArvaLaTSe

benımkıde 110 u gecemedı hersey kapalı olmasına ragmen

Alıntıları Göster
    512k olacağız diye günlerce beklemiştik , 512k olanların haline bak ey telekom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Northern

512k olacağız diye günlerce beklemiştik , 512k olanların haline bak ey telekom

Alıntıları Göster
    ewet bu sıralar da internette acay,p şeyler oluyor...E-mule de download um yarıda kaldı yaa..

Orijinalden alıntı: KeN()

ewet bu sıralar da internette acay,p şeyler oluyor...E-mule de download um yarıda kaldı yaa..

Alıntıları Göster
    Hatalıdır.185.52 çıkıyoooor.
    Millenicom Upload
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

Hatalıdır.185.52 çıkıyoooor.

Alıntıları Göster
    herkes bişi diyorsa erdoğan temmuzda tüm 256 lıar 512 demedi mi? konuyla alakası yok ama arkadaşlar

Orijinalden alıntı: ramroat

herkes bişi diyorsa erdoğan temmuzda tüm 256 lıar 512 demedi mi? konuyla alakası yok ama arkadaşlar

Alıntıları Göster
    256 512 olsa ne yazar adamgibi bi bilgi gelmezse 1024 kullanıyom 29k ile donwload oluyo isterse 2048 olsun ne işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucel2yucel

256 512 olsa ne yazar adamgibi bi bilgi gelmezse 1024 kullanıyom 29k ile donwload oluyo isterse 2048 olsun ne işe yarar

Alıntıları Göster
    yaa bende bunun için topic açacaktım utandığıma açmıyorum 232 kbps = 28 KB/s

Orijinalden alıntı: yucel2yucel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yucel2yucel

senin ki de bayağı bi kötüymüş.
    ben 256 yla 28k-30k indiriyom

• quote:

Orijinalden alıntı: SLAHS

yaa bende bunun için topic açacaktım utandığıma açmıyorum 232 kbps = 28 KB/s

Alıntıları Göster
    benim sayfalar çok geç açılıyo dl hızım iyi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 19 Mayıs 2005, 16:44:02 >

Orijinalden alıntı: King Arthur

benim sayfalar çok geç açılıyo dl hızım iyi gibi.

Alıntıları Göster
    bendede var sabah sayfaları zor açıyordu şimdi güzel bir ara test yapmıştım 125 falan demişti birdaha test yaptıdım ares ve imesh' kapattım 212 oldu şiimdi ne durumda bakmak istemiyorum

Orijinalden alıntı: ASIM

bendede var sabah sayfaları zor açıyordu şimdi güzel bir ara test yapmıştım 125 falan demişti birdaha test yaptıdım ares ve imesh' kapattım 212 oldu şiimdi ne durumda bakmak istemiyorum

Alıntıları Göster
    mcafee nin hız testi yurtdışı bağlantılı olduu için çok ywş çıkar telekomun hız testini baz alın şikayet içinse 444 0 375 i kullanın
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachree

mcafee nin hız testi yurtdışı bağlantılı olduu için çok ywş çıkar telekomun hız testini baz alın şikayet içinse 444 0 375 i kullanın

Alıntıları Göster
    512 kbit leri 128 kbit e düşürüp elde ettikleri hız kârını 256 kbit leri 512 kbit e çıkartmak için kullanacaklarmış.

Basında . ..

Orijinalden alıntı: Giga|Mavi ???

512 kbit leri 128 kbit e düşürüp elde ettikleri hız kârını 256 kbit leri 512 kbit e çıkartmak için kullanacaklarmış.

Basında . ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Giga|Mavi ???

Basında . ..

çok komik
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bachree

quote:

Orjinalden alıntı: Giga|Mavi ???

Basında . ..

çok komik

Alıntıları Göster
    Denemediyseniz trky-dns die bi program war onu bi deneyin isterseniz.
    bi de googl a girip türkçe sayfalarda speedtest i arattırın ordan deneyin kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gprs78 -- 19 Mayıs 2005, 23:55:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gprs78

Denemediyseniz trky-dns die bi program war onu bi deneyin isterseniz.
    bi de googl a girip türkçe sayfalarda speedtest i arattırın ordan deneyin kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Yok arkadaşım benim de 256 ama 100 lerde sürünüyorum yani 180 190 da değil
    130 larde..
    2 haftaya yakındır böyle Telekomuda aramıyorum açıkcası çünkü ulaşabileceğimi bile sanmıyorum.Biraz bekleyelim bakalım ne olacak..

Aramızdan böle sorun yaşayan arkadaşlar aradıysa ne cwvap aldı söylerse sevinirim.

• bende bitcometten istediğim performansı 2-3 gündür alamıyorum 512 k ile....
    | INTEL Core 2 Duo E6600 | ASUS P5B | 4 GB KINGSTON DDR2 1066 | PALIT 8600GT Sonic 256MB 128Bit | WD 1TB + SEAGATE 320GB | LG 22X DVD-RW | ANTEC Neo Power 480W Power Supply | LG L194WT 19'' WideScreen |
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.