Şimdi Ara

512 MB Ram ve Windows 7 64 Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar iş yerimdeki bilgisayarıma windows 7 64 bir yüklemek istiyorum ama tek sıkıntım RAm in 512 MB olması. Diğer donanımlarım az çok iyi. Acaba yüklesem mi? Yoksa xp ile devam mı etsem. Sıkıntı yaşarmıyım.

• toygar abi sen xp ile devam et be abi
  • Bir 512 ram daha bulabilirsem yükleyecem. Bulamassam aynen devam.
  • 512 Mb Ram eklersen 32 Bit Windows 7 kullanman daha iyi olur.
  • üstat 512 mb ram ile winxp de bile güncel uygulamalarda programlarda tam verim alamassın win7den iyi performans beklemek haksızlık olur win 7 için pc ne ram takviyesi şart gibi duruyor:=)
  • ben 512 ramlik pc'me 7'yi kurdum herhangi bir sorun yok muhteşem oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado1010

ben 512 ramlik pc'me 7'yi kurdum herhangi bir sorun yok muhteşem oldu

Sorunlar şimdilik yok yakında görürsün sorunu 64 bit windows 7 kullanıyorum mozilla messenger aimp açıkken 1.5 gb ram kullanıyor. Sorun anlayışlarımız farklı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoEsMoE

quote:

Orijinalden alıntı: delgado1010

ben 512 ramlik pc'me 7'yi kurdum herhangi bir sorun yok muhteşem oldu

Sorunlar şimdilik yok yakında görürsün sorunu 64 bit windows 7 kullanıyorum mozilla messenger aimp açıkken 1.5 gb ram kullanıyor. Sorun anlayışlarımız farklı bence

Katılıyorum Bende Win7 32 Bit ultimate Kullanıyorum (Lisans Crackle Tbiki) PC yi açar açmaz 750-800 MB Ram Kullanıyor. 2 GB Ram Var 1.75 GB kullanmama izin veriyor + oyun sunucumu açtığımda 1.6 GB Ram kullanıyor. Keske 15 GB Ram im olsada rahatlasam die düsünüorum

• Bence win7 64 bit kurun, ilk saniyeden yavaşlığı görün ve hemen gidip kendinize 2gb da olsa ram edinin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.