Değerli arkadaşlar iş yerimdeki bilgisayarıma windows 7 64 bir yüklemek istiyorum ama tek sıkıntım RAm in 512 MB olması. Diğer donanımlarım az çok iyi. Acaba yüklesem mi? Yoksa xp ile devam mı etsem. Sıkıntı yaşarmıyım.
toygar abi sen xp ile devam et be abi
Bir 512 ram daha bulabilirsem yükleyecem. Bulamassam aynen devam.
512 Mb Ram eklersen 32 Bit Windows 7 kullanman daha iyi olur.
üstat 512 mb ram ile winxp de bile güncel uygulamalarda programlarda tam verim alamassın win7den iyi performans beklemek haksızlık olur win 7 için pc ne ram takviyesi şart gibi duruyor:=)
ben 512 ramlik pc'me 7'yi kurdum herhangi bir sorun yok muhteşem oldu
quote:
Orijinalden alıntı: delgado1010
Sorunlar şimdilik yok yakında görürsün sorunu 64 bit windows 7 kullanıyorum mozilla messenger aimp açıkken 1.5 gb ram kullanıyor. Sorun anlayışlarımız farklı bence
Sorunlar şimdilik yok yakında görürsün sorunu 64 bit windows 7 kullanıyorum mozilla messenger aimp açıkken 1.5 gb ram kullanıyor. Sorun anlayışlarımız farklı bence
Katılıyorum Bende Win7 32 Bit ultimate Kullanıyorum (Lisans Crackle Tbiki) PC yi açar açmaz 750-800 MB Ram Kullanıyor. 2 GB Ram Var 1.75 GB kullanmama izin veriyor + oyun sunucumu açtığımda 1.6 GB Ram kullanıyor. Keske 15 GB Ram im olsada rahatlasam die düsünüorum
Bence win7 64 bit kurun, ilk saniyeden yavaşlığı görün ve hemen gidip kendinize 2gb da olsa ram edinin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme