Şimdi Ara

512 Mb Ram Temple Run felan için yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak
    Şimdi bende HTC Wildfire S var Özellikleri Şöyle:

Android Sürümü:2.3.5 Gingerboard
    Ram:512 mb
    Rom:512 mb
    Mhz:600

Bu özelliklerim var eğer ben bu telefonu rom ile android 4.2.2 ye yükseltsem temple run felan kasmadan oynayabilirmiyim acaba ?

• Oynarsın sanırım.Sürüm yükseltmeden bile oynanır bence.Sürüm yükseltirsen ne olur bilemem.
  • Eski bir wildfire s kullanicisi olarak oynayamazsin diyorum. Belki islemciyi 800 e felan overclock yaparsan oynatabilir ama o ekran boyutunda oynayacagin oyundan cok zevk almazsin.
  • Sürüm Yükseltmeyince Açmıyor Malesef Zaten Android Markette Gözükmüyor internetten apk olarak indirincede app crash hatası veriyor ama temple run brave de telefon kasmaktan ölüyor onuda söyliyeyim :D
  • Anlamadıgım sey benim telefon rami dusuk oldugu icin mi acmıyor yoksa mhz si dusuk oldugu icinmi ?
  • Sorunun ram mi islemci mi oldugunu anlamak icin 2011 xperia serilerine bak bence onlarda da ram 512 mb idi. onlar rahat oynatiyorsa senin telefonunun islemcisindendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: axd3344

Anlamadıgım sey benim telefon rami dusuk oldugu icin mi acmıyor yoksa mhz si dusuk oldugu icinmi ?

RAM yeterli fakat işlemci zayıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12 GB DDR3 ram gerekli mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: axd3344

Anlamadıgım sey benim telefon rami dusuk oldugu icin mi acmıyor yoksa mhz si dusuk oldugu icinmi ?

işmecisi çok zayıf kalıyor
  • Peki Overlok yapsam olma şansı varmı ?
  • su an wildfire s'den yaziyorum. telefonum rootlu. sense 3.5 surumu yuklu. 800'e overclock'lu ve bir de adreno 200 libs diye birsey var. nette arastir bulursun. onu recoveryden yukle. roota gerek yok. oyun performansin cok cok artar. temple run 2'yi rahat rahat oynuyorum ama 1 bizim telefonda acilmiyor.

• istedigin soru olursa sorabilirsin kardes telefon hakkinda. telefonun herseyini biliyorum. bu arada temple run 2 armv6 apk diye araticaksin nette kardes.

• Temple run için yeterli olacaktır ama uygulama yüklendikçe kasmaya başlayacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

su an wildfire s'den yaziyorum. telefonum rootlu. sense 3.5 surumu yuklu. 800'e overclock'lu ve bir de adreno 200 libs diye birsey var. nette arastir bulursun. onu recoveryden yukle. roota gerek yok. oyun performansin cok cok artar. temple run 2'yi rahat rahat oynuyorum ama 1 bizim telefonda acilmiyor.

arkadaşım senin söylediqin bu adreno 200 lib i biraz araştırdım ama pek anlayamadım biraz da yalnış bişey yapmak tan korkuyorum bana bi yardımcı olurmuısun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.