Şimdi Ara

512 MB nVIDIA® GF8600M GT DX 10 ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar monster laptopların hepsinde 512 MB nVIDIA® GF8600M GT DX 10 ekran kartı bulunuyor yanlis hatirlamiyorsam bi modelde gtx ekran karti var. Bu ekran karti nasil acaba son oyunları iyi calıstırırmı? ben pek iyi değil diye duydum bide direct x10 ile cok kötü calışır dediler bana. direcx9 ve 10 ile performansı nasil bu ekran kartinin? mesela far cry 2 NVIDIA GeForce 8600 GTS ekran karti istiyomus gt mi daha iyi gts mi? birde monsterlerda blueray ve hd özelligi yok heralde ben max.2600ytl olan bi monster almayi düsünüyorum hangi modelleri önerirsiniz? yardımcı olursaniz sevinirim arkadaslar

• Benim bildiğim kadarıyla 8600GT lerde aşırı ısınmadan kaynaklı sorunlar yaşanabiliyormuş. Şuanda çoğu oyunu oynarsın fakat dx10 gelince pekde iç açıcı performansa sahip değiller.
  • bi sorum daha var arkadaşlar monster dan başka acer in bi modelini almayi düsünüyorum

ACER AS6920G-833G32BN
    İşlemci=Intel® Core 2 Duo T8300 (2.4Ghz 3MB L2 Cache 800MH
    Chipset=Intel® PM965 Express
    Wireless=Intel Pro Wireless 4965 802.11a/b/g/n
    Ekran Özellikleri=16" HD 1366 x 768 Çözünürlük 220 nit Acer CineCrys
    Ekran Kartı=NVIDIA® GeForce 9500M GS (512MB-1280MB)
    Bellek =3072MB (1*2048MB+1*1024MB) DDR2
    Sabit Disk=320GB SATA
    Optik=2X Blu-ray Disc/DVD-Super Multi double-layer drive
    Bluetooth=Bluetooth 2.0+EDR
    Webcam=Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS
    İşletim Sistemi=Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR
    Ağırlık=3,5 kg
    Kart Okuyucu=6-in-1 kart okuyucu
    Pil=6 Hücreli Li-Ion pil
    Ethernet=Gigabit Ethernet

acer in ekran kartimi iyi monsterinmi? acer da hd ve blueray var kararsizim hangisini tavsiye edersiniz? directx10 da acer in 9500 ekran karti iyi calısırmı? ben bu makinayi oyun oynamak icin alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korialstrasz -- 20 Ağustos 2008; 18:53:32 >

• acer daha iyi arkadaşım. Hiç düşünmeden alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChelseaFC

Benim bildiğim kadarıyla 8600GT lerde aşırı ısınmadan kaynaklı sorunlar yaşanabiliyormuş. Şuanda çoğu oyunu oynarsın fakat dx10 gelince pekde iç açıcı performansa sahip değiller.

peki acer daki NVIDIA® GeForce 9500M GS (512MB-1280MB) ekran kartiyla directx 10lu oyunlar nasıl çalışır?
  • hocam 1 saatn önce msi gx 600 ümü aldım.üstünde bu karttan var ve gerçekten çok güzel.bence msi düşünmelisin.üstelik üzerinde turbo tuşu die bi yenilik var.bilgisayarı istediin an 15dk o/c yapabiliosun.işlemci hızı 2.2 den 2.4 e çıkıyo...
  • --------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar monster laptopların hepsinde 512 MB nVIDIA® GF8600M GT DX 10 ekran kartı bulunuyor yanlis hatirlamiyorsam bi modelde gtx ekran karti var. Bu ekran karti nasil acaba son oyunları iyi calıstırırmı? ben pek iyi değil diye duydum bide direct x10 ile cok kötü calışır dediler bana. direcx9 ve 10 ile performansı nasil bu ekran kartinin? mesela far cry 2 NVIDIA GeForce 8600 GTS ekran karti istiyomus gt mi daha iyi gts mi? birde monsterlerda blueray ve hd özelligi yok heralde ben max.2600ytl olan bi monster almayi düsünüyorum hangi modelleri önerirsiniz? yardımcı olursaniz sevinirim arkadaslar

arkadaşım o ekran kartı 15.4 inch lik modelinde var 17.1 lerde 8800m gtx var yani hepsinde 8600m gt yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taşınabilirlik önemliyse monster ın 15.4 lük modellerinden birini seçebilirsin bence T95FL902 yi al link:http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T95FL902
    yada bi alt modelini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.