Şimdi Ara

512 mb Kingston DDR400 PC3200 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bu ram i aldım.Ram i takıp bilgisayarı açtıktan bi kaç dk sonra ekran kararıp yeniden normal haline donuyor.İşlem yapmaya devam edersem kararıp-açılma sürekli devam ediyor.

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=645_Combo-L&class=mb

Anakartım yukarıdaki MSI ın 6737 modeli , herhangi bi uyumsuzluk olabilir mi ram ile?

Ram i aldıgım adam senin işlemcin P4 1.8 ise 100 mhz ile çalıştırıyodur ram ini , 166 yaparsan performansı artırırsın dedi , bunu biosdan yapmaya çalıştım , cpu ... 166 mhz yapınca DDR ... 200 mhz ye düşüyor.Bu şekilde de bilgisayar açılmıyor

Yardım bekliyorum ...

• selam ilk olarak işlemci çarpan+fsb si ile ram frekansları farklı

ddr400 ram 200mhz gözükmesi normal , ram uyumsuzluğu çok normal ama kingston+twinmos fazla sorun çıkarmaz. bios tan hatalı ayar yapmaktasın sanırım.
  • Evet banada öle geliyor
  • Ekranın kararıp tekrar düzelme problemini nasıl giderebilirim ?

Yapmam gereken anakartıma uygun bir ram almak mı yoksa onerebileceginiz başka bişey var mı ?
  • ekranın kararıp düzelmesi reset atıyor manasında ise ram yada anakart driver sorunu da denebilir

erk kartı kaynaklı ( hz ve çözünürlük ) + driver sorunuda denebilir.

ancak ilk yazdıkların işlemci çalışma değerleri + ram frekansı idi , biraz konu atlar gibi oldun.
  • Makine reset atmıyor , herhangi bi işlem yaparken ekran kararıp yeniden eski halini alıyor.Bu kararma 1 sn sürüyor.

Evet ilk yazdıklarım çalışma değerleriyle ilgiliydi.Satın aldığım adam performan artırımı için bunlarıu yapabilirsin demişti.Yani uyuşmazlık olacagını tahmin edememiştik.
  • Aynı RAMi bende aldım.
    benzer bir sorun benim başıma gelmişti.
    RAM slotunu degistirince herşey normale dönmüştü.

Açılırken bip sesi geliyorsa ona dikkat et. ne hatası veriyorsa orda o sekilde bi ses gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bnde de aynı sorun oldu bnde biosu güncelledim ve oldu.
  • Arkadaşlar cok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.Slotlarıını değiştirdim ve bios u güncelledim herhangi bi sorun kalmadı.iyi geceler ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.