Şimdi Ara

512 MB Ekran Kartına 512 MB Ram!!! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın işlemcisi Intel Celeron (2.0 ghz) bu bilgisayarı 2004te aldım
    ekran kartı 128 mbtı. 512yle değiştirdim. (ATi Radeon X1650)
    Ama rami kaldı, 512 mb olarak. şuan değiştirmeyi düşünmüyorum yazın değiştiricem.
    Şuan Bilgisayarım: Videolarda acayip kasıyor, Oyunlardada aynen! Mesela ViceCityde inanılmaz kasıyor. 128 mb ekran kartında kasmıyodu.
    Biliyorum ekran kartı ramine göre çok düşük geldi.
    Önerebileceğiniz birşey varmı? Ramimi taktırana kadar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 30 Mart 2009; 15:06:17 >

• Arkadaşım öncelikle sana şunu söyleyim ki piyasanın oyununa gelmişsin.
    512MB-128MB-1GB gibi ibarelerin ekran kartının performans ölçütü olmadığını bilmeyen milyonlarca insan var. Ne yazık ki bilgisayar firmaları da bu cahillikten yararlanıp düşük segment grafik kartlarına yüksek miktar bellekler koyarak halkı kandırıyor. Ekran kartı alırken seçmen gerekn şey bellek miktarı değil, marka ve modeli olmalıdır. Eski ekran kartının kutusu birşeyi varsa onu bulup modelini yazarsan ve yeni ekran kartının modeline de masaüstü>sağtuş>özellikler>ayarlar>gelişmiş>bağdaştırıcı sekmesinden bakarsan elinde ne olduğunu, nasıl bir değişim yaptığını görebiliriz.
    Başka bir sebepten kaynaklanan bir sorun da olabilir tabi ki. Üstte dediğimi yaparsan kesin konuşabiliriz...

• hangi ekran kartını verdiniz hangisini aldını model olarak. sadece 128 mb 512 mb olarak bakmayın olaya.
  • 512 ile kasıp 128 mb ile kasmadıgını söylüyorsan senin derdin driver sorunu.driver ile çözülmüyorsa formatla bilgisayarı.ram takviyesi de iyi olur.ben olsam 1 gb ram alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sempaticks

EKRAN KARTIMIN MODELİ ATi Radeon X1650 ...
    ÖZÜRDİLERİM YAZMAYI UNUTTUM

Şimdi daha güzel oldu. X1650 ViceCity'de kasabilecek bir kart değildir. Eğer ekran kartını taktıktan sonra format atılmadıysa formatlamak çözüm olabilir. Güncel driverları da yüklemeyi unutmayın. Ram almanız tabiki iyi olacaktır ama bunun yanında işlemcininiz de problem olacağını unutmayın.
  • sağol teşekkürler. dediğini yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.