Şimdi Ara

512 DDR 400 ram VE 512 DDR2 533 RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİXİR 512 DDR 400 MHZ RAM (SIFIR 2 YIL GARANTİLİ)............................................55 YTL
    VERİTECH 512 DDR2 RAM (SIFIR 2 YIL GARANTİLİ)............................................50 YTL

PAZARLIK YOKTUR ( FİYATLARI OEM RAMLERLE KIYASLAMAYINIZ.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş haklısın ama satarken bu vb markalar hep oem diye alınıyor. ayrıca forumda twinmos 2x512 ddr2 667 mhz fat. 70 ytl ye satan var , yada ddr 400 kingston / twinmos 40 ytl sadece dün ve bugün ilanlarına bak yeterli

hayırlı satış lar dilerim

AlemdarRize FAT/KUTULU/GARANTİLİ ürün satıyorum deyip ürün arızalı çıkınca ürünü ben de başkasından aldım, hiç bir bilgim yok diyen SATICI üye.

@ jubaxx ilgisiz ve telefon / sms / pm lere cevap vermeyen HER ZAMAN meşgül üye . . . ama kuyruğuna basınca 24 saat online ve cevap yazan üye.... akıllanıp , akıl vermeye başlayan üye ...!

((zaga)) ZAFER AK 130TL için silindi gitti !!
  • valla arkadaşım inşallah satarsında ben kingstone kutulu sıfır gibi 1 aylık ram i 60 a satamadım, 55 verende çıkarmı bilemiyorum ram piyasası ölü şu ara arkadaşın dediği gibi bi araştır istersen forumda göreceksin sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorionum -- 9 Mayıs 2007; 23:02:40 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.