Şimdi Ara

512/128 Mİ YOKSA 256/128 Mİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben yeni ekran kartı alacam ge force 7600gs acaba 512 mb 128 bit mi yoksa 256 mb 128 bit mi almalıyım..???
    Bir sorum daha olacaktı bende su an 6600 war.Yeni alacağım karttan eski kartımın 2 katı kadar bir performans alabilirmiyim yada bu duzeyde 200-250 ytl arası bi kart önerebilirmisiniz???

• 7600gs alıcaksan palit 7600gs sonic alıcaksın sonrada overclock yap ki biseye benzesın:)
    İki katı kadar bır performans alamazsın
    199$+kdv ye x1950pro var onunla alabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 9 Ocak 2007; 18:18:15 >
  • Ya bu overlock işinde biraz yeniyim de hangi ayarları kurcalayıp da hangi programlarla overlock yapmayılım .Bi yardım etseniz...
  • nvidia lar icin coolbit var yada rivatuner da olabılır
    google da arattıgında bırsuru bulabılırsın donanımhanber de de sırf bu konuyla ılgılı bır forum acılmıs durumda ordanda yardım alablırsın
    ekran kartı overclok u basit biseydir sadece yavas yavas artırıp denıyeceksın o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: t3

nvidia lar icin coolbit var yada rivatuner da olabılır
    google da arattıgında bırsuru bulabılırsın donanımhanber de de sırf bu konuyla ılgılı bır forum acılmıs durumda ordanda yardım alablırsın
    ekran kartı overclok u basit biseydir sadece yavas yavas artırıp denıyeceksın o kadar...

Saol kardeesim werdiğin bilgiler için...
  • 512mb a onem verme
    milleti yiyolar 512mb die
    dandik ddr2 ramleri takıolar dusuk hızda performans yerlerde
    hız onemli hız
  • benim tavsiyem 200-220 liraya ikinci el bir 7600gt alın..
    xfx 7600gt xxx edition olabilir..
    hiç o/c la uğraşmazsınız..
    sonuçta aldığınız 7600gs sonic bile olsa 7600gt hızlarına çıkabileceği garanti değil..

512mb olayı bu seviye kartlarda resmen zırvalıktır.. itibar etmeyin..

kaç katı performans verir bilemem ama 6600 den sonra çok memnun kalacağınızdan eminim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB mı 256 GB mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki 512mb 128 bit daha iyi ama 256 mb 256bit çok daha iyi X1800XL VEYA GTO BENCE DAHA İYİ EGER pcı-e slotun varsa tabi..
  • Birde Benim su an duz 6600 kartıma 400 1200 yukselttim sizce da ha yuksel teyim mi en son hangi rakamlardan sonra kart tehlişkeye girer??**
  • duz 6600 lerin bellek hızları 1200 olamaz sen 600 e yukseltmissindir 2 ile carpıp yazıosndur:D
  • Olabilir yaa bu overlock işinde yeniyimde birazz..Elinde 6600 olanlar bi ss gosterebilirmi acaba??
    En son hangi hıza cıkarıyolar acaba riva tunerde??*
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.