Şimdi Ara

50w Sunny SN3SS19 soundbar 199 TL Mediamarkt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
19.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AntiMosya85

almayın.lg veya samsunga yönelin.yanlış hatırlamıyorsam lg'nin buna benzer fiyatlı bir soundbarı vardı.bulursam eklerim.(buldum)

buyrun link.

https://urun.n11.com/soundbar/lg-sk1-soundbar-kablosuz-ev-sinema-sistemi-P268752300?gclid=Cj0KCQiA3IPgBRCAARIsABb-iGIAoSCWbXmt38ZfAFtdJD4DxLWLXhOo6O_z85briV3OA9aErmmmp2kaAhNwEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    bu ürüne 300 tl verilmez ben niğdedeki bimden 105 tl ye alıp 200 e zor satmıştım

• Herkes kötü falan demiş de forumdaki soundbar konusuna baktım , milletin tavsiye ettiği ürünler 2500 lira bandında, ürün fiyatına göre iyi, şöyle 500 -600 liraya sizin tabirinizle çöp olmayan bir ürün var mıdır ? Almak isterim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 11 Aralık 2018; 10:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı yerde çalışan bir arkadaşım ürünü 150 tl ye aldı
    bende denemek için istedim verdi eve götürdüm ürünü denedim.normal tv kanallarını seyretmek için almaya gerek görmedim fakat netflix te film seyrettim işte o an parasına göre alına bilir bir ürün olduğunu gördüm.evet arkadaşlar film seyretmek çok hoş oluyor gerçekten hiç duymadığınız sesleri duyuyorsunuz.150 tl alınır bir ürün bir daha indirim yaparlarsa 1 tane de ben alacağım.
    bu arada ürünü denememe müsaade eden arkadaşıma çok teşekkür ederim.
  • nedense 150 tl den alamayan arkadaşlar kötülemiş ben aldım kullandım yüksek ses açınca ve film izleyince çok iyi kesinlikle alınır tv arkasına duvara monte edilen yeri var daha güzel gözüküyor..
  • sahin50 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Derviş Abi ne demek
  • Benim tv de bluetooth wifi vs yok kablolu bağlanma şekilleri varmı bunların.

• evet içerisinden bağlantı kablosu çıkıyor
  • sahin50 kullanıcısına yanıt
    Merhaba üründe optik çıkış var mı

• üründe optik çıkış .hdmi arc yok .
  • Ben de 150 TL ye aldım. Kesinlikle F/p bir ürün. Bütçeniz varsa gidin alın 300-400-500 üst sınır size kalmış. Ama bu fiyata alınabilecek güzel bir ürün. Ben BT ile telefondan müzik dinlemeyi çok seven birisi olarak bana fazlasıyla yetti. İyi ki almışım

• www.hepsiburada.com
    Trust 22257 Asto Kablosuz Bluetooth Hoparlör Ses Çubuğu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/trust-22257-asto-kablosuz-bluetooth-hoparlor-ses-cubugu-p-HBV00000A5MOA?magaza=Hepsiburada
  • Dostlar ben de aldım bu soundbardan ses kalitesi malzemesi vs. Güzel ancak bu alet üzerinde kırmızı ışık sizde de yanıp sönüyor mu sürekli?

• quote:

Orijinalden alıntı: candyman

Dostlar ben de aldım bu soundbardan ses kalitesi malzemesi vs. Güzel ancak bu alet üzerinde kırmızı ışık sizde de yanıp sönüyor mu sürekli?
    Acilmamissa yanıp söner , ya da bir tuşa basınca ,aux bağlıyken yanıp sönmez sürekli. Ben de memnunum ama kumandası arızalı çıktı benimkinin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 21 Aralık 2018; 22:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Acilmamissa yanıp söner , ya da bir tuşa basınca ,aux bağlıyken yanıp sönmez sürekli. Ben de memnunum ama kumandası arızalı çıktı benimkinin de

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler dostum.

Peki cihaz kapalı iken ışık yanıyor mu?

• Ürünü GittiGidiyor Media Markt mağazasından 187 TL ye aldım biraz buradaki biraz Media Markt kin kendi sayfasındaki yorumlara bakarak iyidir herhalde dedim. Ürün gerçekten iyi aciklamalarda 4 hoparlör diyor ama üzerinde 6 hoparlör var 4 silindirik 2 dikdörtgen dikdörtgen olanla aktif woofer gibi yani hem bass hem ses geliyor .bass ve tiz ayarı çok iyi. TV yayınında HD kanallarda daha iyi Bluetooth müzik kendisinden beklenmeyecek düzeyde malzeme kalitesi de çok iyi. Henüz film izlemedim ama ondada iyi gider diye düşünüyorum. Alacak olanlar bu fiyata başka ürün yok LG bin sk1 i bunun gibi sesi hatta daha az gibi mağazada denedim ama fiyati 2 katı.malum dövizden ve işgüzar satıcılardan dolayı çok pahalı andı soundbar. Daha önce LG sk5r sipariş etmiştim ama hediye çeki anlaşmazlığı dan iade ettim kapıdan 1300 TL olan malı 1 hafta sonra 1000 TL ye düşürdüler. Anlayacağınız bu süreçte kim kimi tutarsa götürüyor. Soundbar ihtiyacı olup çok yer ttmasin müzik dinliyorum filmlerdede televizyonun sesine muhtaç olmayayım diyenler için ideal. Son sesi deneyeceğim ama o sesle zaten film veya müzik dinleyen eşiniz apt da. 1 aydır soundbar bakan deneyen biri olarak yazıyorum. Tercih sizin. Yaninda beyaz renk kumanda pilsiz ve 1 metre 3.5 mm ses kablosu geliyor. Ses kablosu daha uzun olabilirdi. Ama Media Markt in ambalajlanması berbat ürünu kendi kutusunda üzerinde bir güvenlik bandı bile olmadan direkt açılıp kargoda bile incelenebilir el şekilde gönderiyor. Yani sizden önce açıp kullanan olmuşmu bilmiyorsunuz bu konuda bı içime sıkıntı düştü ama gayet sağlam ürün.

• Arkadaşla özelden mesaj atan bir kaç arkadaş olmuş tek tek dönemedim ben üründen memnunum fiyatı iyi bu fiyata başka ürün yok son sese apartmanda komşularla aranız bozulur TV sesinde biraz az gibi ama film müzik performansı çok daha iyi LG sk5r 1 e bakmistim sesi daha az ve malzeme.iyi değildi sadece hdmı ve optik için 200-250 fazla vermek istemedim. Bass ve ses apartman için ideal sadece birkaç film ve müzikte deneme amaçlı son sesi açtık ciddi ciddi komşulara rahatsızlık verir gerek yok. Bozulma olmuyor kaliteli müzik ve filmlerde

• ürün geldi kurdum çok memnun kaldım, inanılmaz bir deneyim değil ama evi yeterince dolduruyor fiyatının çok üstünde bir performans ( 200 tl )
  • cihazda optik çıkış yok herhalde optik girişli tv ye nasıl bağlanıcak ? Tvye nasıl bağladınız arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknowar -- 25 Şubat 2019; 19:50:40 >
  • teknowar T kullanıcısına yanıt

Linkteki gibi bir kablo ile kulaklık çıkışından artı TV de varsa bluetooth

• Beyler memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum başlar filan yeterli mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.