Şimdi Ara

50mbps internete 1.2mb/s download hızı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Upload için sunucu işlemleri devam ediyor.

T15 altı kaninleri ileride hele de giriş hızı yükseltilince kapasite sorunu yaşayacak bir çoğu eğer değişmezlerse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    6.5 mb fazla bence evimde stabil 47 mbit var 6.2 mb görüyorum. O dediğiniz 55 mbitte falan olur herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: unununium

6.5 mb fazla bence evimde stabil 47 mbit var 6.2 mb görüyorum. O dediğiniz 55 mbitte falan olur herhalde.

Fiber den bahsediyorum. Bakır altyapıdan değil

• quote:

6.2mb/s hızı nereden indirme yaparken görüyorsunuz ve idm tarzı bir indirme yöneticisi kullanıyor musunuz?
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Bakır altyapıda 50 mbit mümkün olduğunu bilmiyordum.
    En fazla 16 mbit olmuyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 9 Nisan 2017; 9:14:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagriyil

quote:

6.2mb/s hızı nereden indirme yaparken görüyorsunuz ve idm tarzı bir indirme yöneticisi kullanıyor musunuz?

Evet ama hızımda sıkıntı yok. 6.2 mb/s normal bence. İdm kullanıyorum. Google drivede o kadar görüyordum.

• quote:

Bakır altyapıda 50 mbit mümkün olduğunu bilmiyordum.
    En fazla 16 mbit olmuyor muydu?

Bakırdan verilebilir 50 mbps fakat kayıplar olur 48 mbps fln gelir size

• Bakır altyapı birtek türktelekomda vardı diye biliyorum. Ttnette de bakırdan 50 mbit verdiklerini ilk defa sizden duyuyorum. O da ttnette 30 mbit olarak gelir diye düşünüyorum.

• quote:

Bakır altyapı birtek türktelekomda vardı diye biliyorum. Ttnette de bakırdan 50 mbit verdiklerini ilk defa sizden duyuyorum. O da ttnette 30 mbit olarak gelir diye düşünüyorum.

Arkadaş eksik anlattığı için bir karışıklık var. Bakırdan veriliyor derken, binadaki kabine yada sokaktaki saha dolabına kadar fiber geliyor. Sonrasında evlere kadar olan kısım bakır üzerinden veriliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagriyil

quote:

Evet ama hızımda sıkıntı yok. 6.2 mb/s normal bence. İdm kullanıyorum. Google drivede o kadar görüyordum.

50mbps vdsl bağlantıda normal olmakla birlikte steam yada torrent gibi farklı mecralarda hangi hızları görüyorsunuz, kullanıyorsanız merak ettim. Ben de Microsoft üzerinden download yaptığımda tam hız görmüştüm mesela.

• cagriyil C kullanıcısına yanıt
    Anladım bakırdan kastınızı. Peki evinizde optik alıcı var mı? Optik alıcısı olan insanlarda 50 mbite tam 50 yada 52 civarında mbit internet mi veriyorlar?

• quote:

Anladım bakırdan kastınızı. Peki evinizde optik alıcı var mı? Optik alıcısı olan insanlarda 50 mbite tam 50 yada 52 civarında mbit internet mi veriyorlar?

Öyle birşeyden haberim yok. benim de aldığım hız 47mbps civarında, 17a vdsl2 profilinden bağlanıyorum.
  • Sizin bakırdan kastınız vdsl fiberden kastınız ise eve fiber gelmesi ve optik alıcı ile İnternete girilmesi değil miydi? Ben de merak ettim sizde optik alıcı var mı diye.

• quote:

Sizin bakırdan kastınız vdsl fiberden kastınız ise eve fiber gelmesi ve optik alıcı ile İnternete girilmesi değil miydi? Ben de merak ettim sizde optik alıcı var mı diye.

Yok hocam, benimki ilk fttb sistem yani binanın altındaki kutuya kadar fiber geldikten sonra bakır kablolar var. Hat değerlerim iyi olmasına rağmen eski kabinlerdeki kapasite sorunu nedeniyle 100mbps hız alamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.