Şimdi Ara

50JS7200, 50W805C veya 48JU6470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir iki gün içerisinde tv almam isityorum. Kullanma amacı
    internetten film izleme, futbol izleme ve PS3 oyunu.
    Salonum az gunes goruyor gundezleri. İzleme mesafesi 2,5 m -4m arası. Salonun şekli itibariyle geniş açıdan izleme imkanım yok.

BU 3 tv arasında kaldım.
    JS7200 ile ilgili forumda da yabancı sitelerde de pek yorum bulamadım. Bir kaç kişi bu tv nin 50 hz oldugunu yazmıs fakat epey.com vb sitelerde gercek hızının 100 hz oldugu soylenıyor.

W805c içinse hem 3d olması hemde sony olduğu için kaliteli oldugu için sıcak bakıyorum fakat uhd varken full hd almak istemiyorum. Bazı kişiler 50 inch tv de full hd veya uhd kalitesi çok belirgin olmayacak ve uhd yayın yok diyor ama sonuçta tv yi 5 yıl kullanmak istiyorum. 5 yıl önce led tv lerde cok yaygıun degildi. Birde sony nin smart veya hızlılık özellikleri ile ilgili pek bisey bulamadım.

JU6470 içinse yabancı sitelerde özelleikle game performansı çok begenilmiş. Epey.com da da js7200 ile karsilaştırıldığında puanları yakın.

JS7200 aklımı baya karıştırdı. Sizce hangi tv yi almam gerek. Özellikle js7200 kullanan arkadaslardan TV nin görünü kalitesiyle ilgili yorum bekliyorum

Teşşekürler

• Ben de merak ediyorum ama kimse yorum yapamıyor. Ben satın aldım ancak kurdurmadım henüz. Yorum bekliyorum olmazsa geri verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JU 6470 kullanıcısı olarak üründen son derece memnunum . Diğer tv ler ile karşılaştırabilmek için bu tv leri en az 1 hafta kullanmamı gerekir . Ama mediamrkt da baktığımda en güzel görüntüyü JU 6470 de görmüştüm . Kavisli ekrana sahip tv ker belli bir süre sonra gözü çok yoruyormuş

• Bende 7200 almayı düşünüyorum hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 43UJ651V
    8 yıl önce açıldı
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.