Şimdi Ara

508 ve Passat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 508 1.6VTi kullandık 30.000km. Sırf benzin fiyatlarından dolayı sattık. Onun haricinde tamamen tavsiye ederim. Passattan sonra arabaya binenler bile iç mekanına olan hayranlıklarını gizleyemediler.
  • ben olsam otomatik vites olduğu için 508'i tercih ederdim. bu saatten sonra manuel araca binmek istemem açıkçası.
  • Otomatik vites olunca en iyi markanin bile olsa şüpheyle yaklasiyorum kalmis ki peugeot sadece bu ikisini düşünüyorsaniz passat derim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk

    quote:

    Orijinalden alıntı: moşe96

    quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk

    508'in takırtısı tukurtusu bol, alırsınız güzeldir de sonradan kafayı yemeyin derim.

    Şu 508 in takırtısı tukurtusu bol diyenleri çok merak ediyorum daha çıkalı 2 yıl oldu arabanın ne ara aldılarda kullandılarda 508 in takırtısı tukurtusu bol diyorlar.Zaten böyle diyenler genelde arabaya binmeden sallayanlar.İmzanızdaki passattan gelen takırtı tukurtulardan haberiniz yok galiba gösterge panelinden tutta içindeki gümüş dekora,kapılarından gelen seslere kadar passat forumunda kendi kullanıcıları şikayet ediyor ama artık vw i olanlar onada bir çözüm bulmuşlar VW DE TIKIRTI ÇITIRTI STANDART diye kendileri söylüyorlar

    Gerçi ülkemiz yolları dandik; ama Fransız araçlarının her zaman daha hassas olduğu bilinen bir gerçektir, tüm Fransız araçları böyle maalesef.

    Ek olarak örneklemek gerekirse, 2012 model C4 de var şirkette, o da takırdıyor Renault'lar da.

    Bi dediğiniz diğerini tutmuyor ilk önce mesajınızda 508 in takırtısı tukurtusu bol diyorsunuz sonrada örnek olarak citroen c4 ve renault lar tıkırdıyor diyorsunuz ne alaka?Konu citroen c4 veya renaultlar değil, 508.Yani sallayarak kulaktan dolma bilgilerle 508 takırdıyor dediğiniz belli oluyor.Burayı okuyanları yanlış bilgilendirmeyin.




  • Arkadaşlar görüş ve önerileriniz için çok teşekkürler.

    Sanırım tercihimi 508 den yana kullanacağım.iki aracıda yerinde inceleme fırsatı buldum.508 gerçekten albenisi yüksek bir otomobil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.