Şimdi Ara

502 Bad Gateway (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
40.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
211 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

502 Bad Gateway

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2019)
Giriş
  • en temizi dayak. şöyle iyice bir meydan dayağı atıp bir köşeye bırakacaktınız.
  • Bir devleti çökertmek yok etmek istersen önce adalet sistemini yok edersin... Vatandaşların devlete ve adalete güveni yok oldumu devamı acı gelir...Devamı sansür... yazmıyorum....Küfür yazmak suç.....
  • ülkede hırsızlık uzun süredir suç değil zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın ayakları ters resme dikkatli bakın kesin zebani diye serbest bıraktılar. Bu ülkede adalet zebanilerden yana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen Gürcüce öğreniyoruz. 50-250 arası saatlik. Allah bereket versin.
  • suç işlediğinde yakalandığı için hukuki yönden ceza yoksa almasın kabul ama bu ülkede de barındırılmasın arkadaş. suçlu ithal etmek nedir?
  • Devletin adalet ve suc onleyici kurumlari hirsizligi tesvik ediyor . Ben bunu anladim.

• muz cumhuriyeti
  • taciz ederken yakalanırsan serbest kalırsın gibi bir şey olmuş.
  • Adamı bir güzel dövseydiniz belki bir daha hırsızlık yapmayabilirdi. Şimdi mahkemeden çıkar çıkmaz telefon çarpmaya başlamıştır

Büyük şehirlerde herhalde bu tarz olaylar fazla olduğu için insanlar aşırı tepki vermiyor.
  • Cezaevleri dolu gazeteciler ve malum cemaatten dolayı. Hükümet yeni cezaevi yapamıyor tepki çeker diye. Tepkiyi cemaatten dolayı değil dünyada üst sıralarda olduğumuz tutuklu gazetecilerden dolayı. Durum böyle olunca, tecavüzcünün bile salındığına şahit oluyoruz. Ee tabii hırsızlar da salıncağını bildiğinden yavuz hırsız misali rahat rahat soymaya devam ediyorlar. Adaletin terazisi çoktan şaşmış durumda, umarım şu günleri atlatırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 1 Ekim 2019; 14:53:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir nedenden adliyeye hakkımı aramak için gittim
    Çıktım ki arabayı çekmişler
    Park cezası yazmışlar
    Otoparkı zorla buldum sora sora
    Baya yol yürüdüm rezil oldum
    Üstüne otopark ücreti ödedim yüklü miktarda

Sağolsun devletimiz peşin ödeyene yüzde 25 indirim yapıyor park cezasında

Hakkını arayana ceza gibi uygulama
    Madem adliyeye yapıyorsun otopark da koysana nereye koyacağım aracımı
    Dolandırıcıya teşvik
    Zaten hapishaneler dolu diye salıp duruyorlar
    Senden gaspedilen şeyin peşine de düşmüyor kendi
    Maddi ceza verirse de onu kendine alıyor
    kesesini dolduruyor

Eşeğini sağlam kazığa bağla
    Kaçarsa türkü çağırarak arayanla karşılaşmaktan sakın böylece

• Türkiyenin bu mülteci belasından kurtulması lazım ortalık hırsız, katil, gaspçı mülteci kaynıyor.
  • Olayla herhangi bir bağlantım yoktur.
    www.vasat.com
    İsim benzerliğinden 15 gün cezaevinde yatıp serbest bırakıldı
    https://www.vasat.com/genel/isim-benzerliginden-15-gun-cezaevinde-yatip-serbest-birakildi-h898.html

• Yuhhhhh a ... q.....
  • El alemin gürcüsünü içeri atıp da diplomatik kriz mi çıksın
    Bence iyi karar

• Bende dolandırıldım hakim karşısına çıktık. Dolandırıcı kabul etti "borcum borçtur ödeyecem, bir yere kaçmıyorum" dedi. Hakim de "tamam işte adam ödeyecekmiş borcunu" deyip serbest bıraktı.

Konusu burada:https://forum.donanimhaber.com/technosistem-dolandiriciligi-kayhan-kikkaya--139324937

Toplumda adalet duygusu bitmiş durumda, kimse adalete güvenmiyor, suç işlemenin cezası yok gibi şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

Devletin adalet ve suc onleyici kurumlari hirsizligi tesvik ediyor . Ben bunu anladim.
    Öyle demeyelim
    Maksat ekonomi canlansin bakın tercüman 150 lira almış bu Ne demek ekonomiye can demek

• mahkeme masraflarını suçlu ödemiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.