Şimdi Ara

500TL Para lazım, kim verebilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende yok ama telefonumu vereyim, onu sat 500 liraya olmamı
  • ne yapcahin para geçen ekran karti aldim almsam verdim ama 500 vermem anca bilsem lazim 50 yolardim sana 50 zenginde olmama fakirde ama gerçekten lazim olsa sana
  • Bende zekat verecektim hiç tanımadığım birine , adak adamıştım senin kısmetinmiş, bilgilerini pm den gönderirsen yarın halletmeye çalışacağım hemen.
  • vallahi imkanım olsa yollardım samimiyetini çok beğendim çocuk yalan söylemiyo bikere
    keyfi diyo vallahi helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

vallahi imkanım olsa yollardım samimiyetini çok beğendim çocuk yalan söylemiyo bikere
    keyfi diyo vallahi helal

Her yalan söylemeyene paran olsa verirmisin,sokaklarda paraya ihtiyacı olan gerçekten ihtiyacı olan ve yalan söylemeyen bir sürü insan var.

Birde şöyle bir diyalog düşündüm:

Sokakta gecenin bir yarısı adam içmiş,elinde boş şişe,
    -Heyt ulannn,hey dayı,bana 10 lira ver,yoksa m. korum !
    -Ne yapacaksın ber adam on lirayı?Küfür etme ayıp değil mi,
    -İçeceğim dayı vereceğin parayla,derdim çok,içmek unuturuyor,rahatlatıyor.Ver 10 lira içeyim,sızayım,yoksa sızmazsam bağırır milleti rahatsız ederim.
    -Bravo delikanlı,çok dobra dürüstsün gerçekten,yalan söylemiyorsun,al sana 20 lira,10 lirasıyla iç,geri kalanıyla da üstüne bişeyler al.
    -Tamam çok saolasın abimm,inan 10 lirasıyla içecem,geri kalanıyla dediğini yapacam,mucks abim benim.m.k senin.

• NE ADAMLAR VARYA 500 tl. lazımmış. Gel ben sana vereyim... Hemde geri de istemicem.. Sizin gibilerini nasıl barındırıyor bu site anlamış değilim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.