Şimdi Ara

500tl civari fps game mouse tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basliktaki gibi 500tl civari fiziksel magzalarda satilan mouse tavsiyelerine acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• God Tier:
    Mükemmel sensör (acceleration veya angle snapping yok veya yazılım üzerinden ayarlanabiliyor), mükemmel veya averaj click latency, düşük LOD, hafiflik, yan tuşlar, onboard memory, hafif click’ler, yani sadece S3988, PMW3310 ve PMW3366.
    Logitech G303
    EVGA TORQ X5
    Kone Pure Military (KPM)
    Steelseries Rival
    Mionix Avior 7000

Good Tier:
    Mükemmel sensör ve çeşitli yetersizlikler.
    Asus ROG Gladius
    Asus ROG Sica
    Asus Strix Claw
    Zowie FK1
    Zowie FK2
    Zowie EC1-a
    Zowie EC2-a
    Zowie ZA11
    Zowie ZA12
    Zowie ZA13
    Mionix Naos 7000

Average Tier:
    Mükemmel veya PCS'i düşük sensör ve çeşitli yetersizlikler.
    Logitech G100s
    Logitech G302
    Logitech G402
    Logitech G502
    Logitech G400 (v2 veya S/N L13333 ve üzeri)
    Logitech G400S
    Razer DeathAdder (3G, 3.5G, 4G, Chroma)
    Razer Abyssus (Mirror ve 2014 dahil)
    Razer Krait 4G
    CM Storm Spawn
    CM Storm Alcor
    Finalmouse 2015
    Steelseries Kana v2
    Newmen GX-1 Pro
    Newmen GX-1 Glare

Shit tier:
    Geri kalan herşey.

• ReyZır mamba al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus Rog Gladius kullanıyorum çok memnunum
  • 500 TL'ye fare

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancılarda en kral fareyi almak için 70-80 $ yetiyor ama gel gör ki bizde 500 tl ayırıyoruz, gerçekten halimiz içler acısı.

Asus ROG Gladius öneririm. (Adeksstore'de 270 ₺)
  • 4Crumby 4 kullanıcısına yanıt
    razer ouroboros.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Yabancılarda en kral fareyi almak için 70-80 $ yetiyor ama gel gör ki bizde 500 tl ayırıyoruz, gerçekten halimiz içler acısı.

Asus ROG Gladius öneririm. (Adeksstore'de 270 ₺)

Adeksstore'u önerir misiniz? Daha önce hiç alışveriş yapmadım, sorun yaşar mıyım?
  • 2 defa alışverişim oldu siparişleri biraz geç gönderebiliyorlar bunun dışında sıkıntı yaşamadım.
  • 500 tl 6 tane logitech g300s al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 2 Mayıs 2015; 21:32:21 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıt için.
  • Rica ederim. Yedek switch, yedek kablo ve yedek skatezleri bile almaya yeter. Ben aldım memnunum
    Aslında başka bir siteden almıştım ürünü, eksik aksesuar çıkınca iade ettim. Şimdi güvenmek biraz zor oluyor doğal olarak, hemde daha ucuz bir siteye.
  • Aslında fiyatı ucuz değil, olması gereken fiyatı bu zaten, 70 dolarlık bir ürünün fiyatı en fazla 220 tl falan olması lazım türkiye şartlarında, ama gelin görün ki kazıkçılar fiyatı 320 tl civarı tutuyor hep, burasıda fazla müşteri çekebilmek için fiyatı normal vermiş, ürün elime sıfır kutusunda geldi.
    Konuyu dağıtmak istemiyorum ama son sorumu sorayım. Sizde mi "Adeksstore"dan aldınız? Almadıysanız hangi siteden aldınız?
  • Aynen adeksten aldım, konu dağılmıyor bence alan arkadaşada fikir vermiştim sonuçta oda süreci okur.
  • adeksstore'dan alışveriş yapmanızı önermem tam bir piyango. Ürünle ilgili problem çıkmazsa sorun yok; ancak ilk çıktığında başınız felaket ağrıycak garanti ediyorum bunu. Çok fazla şikayet duydum ki kendim de çok şikayetçiyim. Bozuk mouse'u aldığımın 2. günü geri verdim 3 hafta serviste tuttular, ardığımda telefonu açmadılar, en son işimden vakit bulup mağazalarına gidince iadeyi zorla yaptılar ve parada 2 hafta sonra yattı. O store'u kapatsınlar internet cafe işletmeye devam etsinler.

Edit: Bu konu altında bir arkadaşın detaylı yazdığı adeksstore şikayeti de var bulursanız bir okuyun derim sizi direk vazgeçirir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 2 Mayıs 2015; 22:17:07 >
  • thermaltake level 10m ve razer ouroboros hakkındaki görüşleriniz nedir ?
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    kategorileriniz iyi güzel de üst seviyeye koyduklarınızdan daha üstler var ve listede olmayanları shit olarak nitelendirmek hoş olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Crumby

kategorileriniz iyi güzel de üst seviyeye koyduklarınızdan daha üstler var ve listede olmayanları shit olarak nitelendirmek hoş olmamış.

Hayır, yok.

Belirli bir seviyenin altındakileri direk listeye almıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.