Şimdi Ara

500tl civarı ekranı buyuk telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın arkadaşları telefonlarına KURAN CEVŞEN yükleyip okuyormuş, banada sordu ucuza bişi bulabilirmisin diye bende buraya soruyum dedim.

500tl civarı ikinci el sıfır farketmez, ekranı en küçük 3.2 inç en az iphonelar kadar olsun yeter, içine dini şeyler yükleye biliceğim telefon arıyorum, marka farketmez ucuz olsun yeter, bide sayfaları değiştirirken 4-5dk beklemesin, programlarla yükleniyor ama hangi telefonlara yükleniyor bilmiyorum. Dokunmatik kısmıda iyi olsun 5800 lar gibi basmatik düşünmüyor, Babama kalsa bendeki telefonu istiyor ama gereğinden fazla özelliğe gerek yok babam için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 13 Aralık 2011; 18:21:13 >

• Samsung Wave525 - hepsiburada da 400TL ler civarı.

3.2" TFT Dokunmatik ekran, Multi-touch zoom desteği
    3.2 MP (2048x1536)
    Bada işletim sistemi
    Samsung App uygulama mağazası
    16GB MicroSD hafıza kartı desteği
    Microsoft Active Snyc(Push mail) ile mailler anında cebinizde
    Stereo FM radyo + FM kayıt
    3.5mm''lik kulaklık girişi ile müzik sitemlerine bağlanabilme
    Bluetooth 3.0/ USB 2.0 / GPS desteği
    Kablosuz internet Wi-Fi 802.11 b/g/n

500tl civarı ekranı buyuk telefon
  • X5 veya s8530 alabilirsin.
  • Chenk

bada işletim sistemi iyimi bide dokunmatiği nasıl

kadirt

X5 in ekran büyüklüğü ve fiyatı nedir
  • 2.el çok rahat bulabilirsin istediğin fiyata Huawei X5 3.8", 450-500 arasında ikinci el Samsung Ace 3.5", sıfır olarak bulabilirsin 350Tl civarında Dell Aero 3.5", ikinci el 400-450 arasında değişiyor Acer Liquid E 3.5".
  • turkcell t20 , w525 gibi modelleri alabilirsin
  • huawei ideos x5, galaxy gio, t20 ve optimus one bu fiyata alınabilecek smartphone modelleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. el htc hd2 almaya karar kıldık
  • x5,Gio veya P503 tavsiye ederim. O fiyata alınabilecek en iyi smartphone'lar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

2. el htc hd2 almaya karar kıldık

En güzelini yapmışsınız bence, hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

hayırlı olsun ama dikkatli olun 2. el htc'ler arıza çıkartmaya müsait oluyor genelde. he hepsinde var bu risk ama htc'de bir adım fazla.
  • Gerçi karar vermişsiniz ama ben belki vazgeçmişsinizdir diye yine de söyleyeyim.

Yukarıda Bada tavsiye edilmiş; ancak ben mutlaka Android telefon almanızı öneririm. Hem uygulama sayısı fazla hem de bu uygulamaların güncellenme ihtimali daha fazla olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

quote:

hayırlı olsun ama dikkatli olun 2. el htc'ler arıza çıkartmaya müsait oluyor genelde. he hepsinde var bu risk ama htc'de bir adım fazla.

2012 6.aya kadar garantili 535 tl ye htc hd2 aldik, hic bir sorunu yok zaten babam kullanicak, bi kac problem var babama gore rehbere girdiginde adlarin altinda numara yazmamasi, isme girip bakiyor, alarm ses cesidi cok az, bide sarjdayken telefonun kendi programlarinda veya arama msjlasmada sorun yok ama sonradan marketten yukledigim programlarda 10dk sonra kitleniyor. Adroid yuklu ama bazi seyler ingilizce oldugundan ayarlari anlamadim.

Bende sensation var, arada her yonden ucurum fark var. Simdi kendime 8 veya 16gb hafiza karti alicam, bendeki hafiza kartinida babama vericem, 8 veya 16gb kartlar ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

quote:

2012 6.aya kadar garantili 535 tl ye htc hd2 aldik, hic bir sorunu yok zaten babam kullanicak, bi kac problem var babama gore rehbere girdiginde adlarin altinda numara yazmamasi, isme girip bakiyor, alarm ses cesidi cok az, bide sarjdayken telefonun kendi programlarinda veya arama msjlasmada sorun yok ama sonradan marketten yukledigim programlarda 10dk sonra kitleniyor. Adroid yuklu ama bazi seyler ingilizce oldugundan ayarlari anlamadim.

Bende sensation var, arada her yonden ucurum fark var. Simdi kendime 8 veya 16gb hafiza karti alicam, bendeki hafiza kartinida babama vericem, 8 veya 16gb kartlar ne kadar

Team'in Class 10 hafıza kartlarının fiyatı gayet uygun. Hızları da gayet güzel.

8 GB 32 TL civarıydı yanılmıyorsam. hepsiburada.com veya hizlial.com sitelerine bakabilirsin.

• galaxy s wifi kocaman ekranı var
  • hakanokm @ o telefon değil tablettir telefon özelliği yok.

ayrıca hd2 gibi ölü telefon yerine Wawe II alabilrdiniz telpa garantili falan bulunuyor 500liraya. 2.el olarak Galaxy S'de bulunabilir
  • Dediginiz telefonlarin temizi ve turkiyeden olanlari 700tl civariydi
  • Galaxy Gio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.